Korteri omanike endi renoveeritud ja kujundatud kodu püüab pilku värske ja julge värvikasutuse ning trendika sisustusega. Mõeldud on nii praktilistele lahendustele kui ka omapärasele välimusele. 46 ruutmeeril paiknevat korterit on remondi käigus muudetud ka pisut avaramaks ja funktsionaalsemaks ning planeeringut on kohandatud kaasaegse inimese vajadustele vastavaks.

Endisest magamistoast on saanud elutoa ja söögitoa funktsioone ühendav suur ruum, mis läheb sujuvalt üle köögiks. Selle ajastu majadele omaselt pisike köök otsustati ühendada tulevase elutoaga, et säästa ruumi ja võita juurde avarust.

Endist kergseina asukohta tähistab kitsas valge seinariiul kahe akna vahel. Üldine foon on korteris hele ja põhjamaine ning seda täiendavad rikkalikud värvid.

Kööginurk on saanud näiteks särtsaka rohelise kuue!

Rahulikes toonides magamistuba, kus asus enne hoopis elutuba, on saanud skandinaavialikult karge välimuse. Valget tausta ilmestavad pehmed ja sametised materjalid ning ruumi keskpunktiks on muidugi suursugune voodipeats!

Ka vannituba on muudetud remondi käigus avaramaks ning varasemalt eraldi asunud wc ja vannituba on üksteisega nüüd ühendatud.

  • See kaunis ja inspireeriv kodu on müügis. Kuulutusega saad tutvuda SIIN.