Rõdule sobivad hästi õhulised metallpingid, mis võtavad vähe ruumi ja millele saab patjade ning pleedidega erinevaid ilmeid luua. Fotol pink Belli, edasimüüja Ellos, www.ellos.fi.

Rõdu põrandale saab materjalisoojust anda puidust terassiplaatidega. Pildil välitingimustesse mõeldud põrandaplaadid Runnen, tootja Ikea, www.ikea.fi.

Erisuuruses dekoratiivsed potid ja ronimisvõred on silmale kenad vaadata ning samas ka praktilised. Foto: Ferm Living, www.fermliving.com.

Väikesel rõdul on praktiline valik vähe ruumi võttev redel-riiul. Pildil on Biolani kasvuredel, www.biolan.ee.

Pildil olev rõdu taimekasvatuskomplekt võimaldab sinna juba väikeses mõõdus aia tekitada. Tootja Kekkilä, www.kekkila.ee.

Toolide asemel võib rõdul kasutada tugevamat mööblit. Pildil olev Äpplärö pink toimib ka säilituskirstuna. Seina juures on Äpplärö sirm, millele võib lisada riputuskonkse ja riiuleid. Tootja Ikea, www.ikea.fi.

Mis võiks olla toredam hommikukohvist päikesepaistel? Fermobi kerge kokkukäiv õuemööbel mahub ka pisikesele rõdule ja püsib tugevasti paigal, www.fermob.com.

Lillepotid Corsica Flower Bridge sobivad rõdupiirdele kui kirss tordile ja pakuvad silmailu nii rõduomanikule ka tänaval kulgejale. Tootja Elho, www.elho.com.

Mitteatraktiivse rõdupõranda võib katta värvikate vaipadega. Pildil olevaid ilmastikukindlaid plastikvaipu võib kasutada ka lahtisel rõdul. Tootja Brita Sweden, www.britasweden.se.

Tool ja valgusti ühes — ilmastikukindel Otto Lighted Stool toimib nii istme kui ka meeleoluka valgustina. Tootja Authentics, www.authentics.de.