Värskemaid sisustustrende jälgides võib tajuda kergeid küllastumise märke kargest skandinaavialikust disainist — interjööridesse on tulnud varasemast rohkem särtsu just suurte mustrite ja julgete värvide näol. Samas pakuvadki just kodutekstiilid head võimalust ruumi tasakaalustamiseks. Muidu tagasihoidlikusse üldilmesse sobivad pisikesed värvilaigud siin-seal kui valatult. Seda eriti talvel, kus suvisest hingusest ei tahaks ära öelda küll üheski magamistoas.

Foto: Apelt.com

Suurte taimemotiivide kõrval leiab magamistoatekstiilidelt ka eksootilisi loomi — lõvisid, sebrasid, papagoisid. Peljata ei tasu ka suursugust leopardimustrit, mis paneb särama ka kõige hallima ja igavama ruumi.

Foto: Apelt.com

Heimtextili tuhandete osalejate seast paistsid juba kaugele Melli Mello pööraselt kirevad voodipesud. Mõeldud on need loomulikult ainult julgetele!

Austraalia bränd Luxotic ammutab inspiratsiooni troopilistest taimedest!

Fotod 2x: Luxotic

Bellora uuest voodipesukollektsioonist leiab pastelseid toone ja kevadist värskust!

Foto: Bellora

Suurbritannia kodutekstiilide ja tapeetide tootja ILIV eesmärgiks on hägustuda piire interjööri ja välise maailma vahel. Magamistoast võib saada meditatiivne paik mägede või kosutavate metsade embuses.

Loodusmotiivide pehmemat poolt esindab Hollandi tootja Royal Textile, kes toob magamistuppa õrnalt unised loosumotiivid. Olenevalt sarjast on neil kujutatud kas põhjapoolseid tundraid või hoopis vahemereäärseid lavendlipõlde. Kõik kangad on valmistatud 100% orgaanilisest puuvillast ning komplekti kuuluvad ka lõõgastavad lavendliparfüümid, mis on mõeldud just spetsiaalselt tekstiilile.

Fotod 2x: royaltextile.nl


Naturaalsetele materjalidele paneb rõhku ka Valgevene päritolu linase kanga tootja Orsha Linen Mill, kelle tooteid müüb Eestis edasi Belinor.

Foto: Orsha Linen Mill

Kui kirkad värvid ei köida, aga on soov magamistuba millegi looduslähedasega ehtida, sobivad selleks suurepäraselt Portugali tootja Pereira da Cunha mahedates toonides voodiriided.

Foto: Pereira da Cunha


LOE LISAKS:

Seitse asja magamistoas, millest peaksid kiiremas korras loobuma

FENG SHUI | Värvid, millest tasub magamistoas hoiduda

Millist magamistuba soovitab sulle astroloogiline sünnikaart?