1. Talu Härgla külas, 431.9 m², 1 199 999 eurot

Uhke tootmistalu vaieldamatuks pärliks on esinduslik peahoone-eluhoone, mis paitab silma erakordselt kauni prantsuse rõdu ja terrassiga. Ka seest on maja viimistletud kvaliteetsete materjalidega ja sisustatud maja fassaadile kohaselt luksuslikus võtmes. 431, 9 ruutmeetril paikneva maja juurde kuuluvad lisaks külalistemaja ja tallihooned.

Suures majas on ruumi ja avarust rohkelt. Esimesel korrusel asub avar talustiilis köök ja söögituba. Teisel magamistoad.

Vaata rohkem infot SIIT.

2. Eramuansambel Tallinna Vanalinnas, 328 m², 2 500 000 eurot

Haruldane häärber keskaegses miljöös lubab nautida nii linnamelu kui ka privaatsust. Idüllilises siseõues avaneb erakordne panoraam naabruses asuvale keskaegsele Kiek in de Köki kindlusetornile ja iidsele linnamüürile.

Eramuansamblisse kuuluvates interjöörides on eksponeeritud keskaja jõuka linnakodaniku elamu sisekujundusele omaseid elemente — puitpaneelidest kassettlaed, erinevad ukse- ja aknasillused, tahvelseinad ja lambriid, tugevast puidust massiivsed talalaed, erinevad ehituskonstruktsioonid ja ajastule omases stiilis imposantsed kaminad. Kogu majas olev sisustus on hinna sees.

Tutvu majaga lähemalt SIIN.

3. Maja Kiili vallas Sausti külas, 316 m², 1 100 000 eurot

Luksuslike kodude juures hinnatakse privaatsust, kuid samal ajal ka mugavust kiirelt linna jõuda. 20 minuti autosõidu kaugusel Tallinna kesklinnast asub kaunis kodu, mis on ehitatud 2010. aastal ja mis müüakse koos kogu sisustusega. Nii välis- kui ka siseviimistluses on kasutatud ainult kvaliteetseid materjale. Majas on kokku 5 tuba, millest 3 on magamistoad. Kõikidest tubadest avanevad kaunid vaated metsatukkadele ja niitudele, mis maja ümbritsevad.

Peakorrasel asub tõeliselt naudinguterohke spaa, kuhu kuulub puuküttega saun, bassein, kümblusbassein ja kaminaga talveaed.

Kinnistu on eeskujulikult haljastatud ja hoolitsetud. Kogu kompleksi projekteerimisel lähtuti ilmakaartest ja reljeefsest maastikust. Õuest leiab pilkupüüdva väliköögi ja grillimisnurgakese.

Tutvu majaga lähemalt SIIN.

4. Maja Meremõisa külas, 320 m, 1 100 000 eurot

Looduskaunis ja rahulikus mereäärses elurajoonis kahekordne eramu paistab silma tervisesõbraliku materjalivaliku poolest. Honka kodu põhiliseks materjaliks on ökoloogiline ja pikaealine Soome metsades kasvanud puit, mis lubab majasisest õhuniiskust massiivpuidust paremini reguleerida.

Majas on kokku 6 tuba, millest 4 on magamistoad. Ruumi jagub ka kadestamisväärselt suure garderoobi jaoks.

Tutvu majaga lähemalt SIIN.

5. Suurejooneline villa Lohusalu külas, 492.2 m², 3 500 000 eurot

Hetkel müügis olev kõige kallim elupind paikneb männimetsas, 200 meetri kaugusel merest. Lisaks ligi 500 ruutmeetrisele peamajale kuulub tehingu sisse külalistemaja ja palju abihooneid.

Summa eest saab tõepoolest palju, sest ökoloogilisest Honka puidust maja fassaad peidab enda seinte taga tõeliselt külluslikku kompotti erinevatest stiilidest ja materjalidest. Paljuks pole peetud segada ehteestlastlikku talustiili neoampiiri ja klassitsistlike detailidega. Luksuslikus koduspaas kohtuvad maalähedased puitprussid uhkete lühtrite ja kõige moodsama solaariumitehnikaga.

Vaata maja kohta lähemalt SIIT.

LOE LISAKS: