Selle asemel, et traditsiooniliselt sein valgeks värvida, proovi lisada tekstuuri. Näiteks pintsli jälje abil või roosasid detaile kasutades. Olgu selleks siis roosaks võõbatud uks, aktsentsein, padjakatted või pildiraamid.

Ühes korralikus trenditeadlikus kodus võiks leiduda särtsakas diivan või tugitool, mis paistab juba kaugelt silma — miks mitte värskusest pakatav roosa? Eriti trendikas on hetkel roosa samet.

Kui otsustad valida roosa seinavärviks, siis jälgi, et sein jääks pigem tagaplaanile. Kasuta roosal foonil jõulisemat mööblit ja tugevamaid toone.

Heledate seinade ja mööbliga toa puhul annavad roosad aksessuaarid palju juurde. Näiteks roosad diivanipadjad või vaip puhub külmale ja steriilsele ruumile elu sisse. Iga kodu vajab statement tugitooli ning roosa tool on suurepärane valik, eriti kui muud domineerivad värvid on tumehall, must, tuhm roheline või helehall.

Roosade elementidega sobivad hästi kokku ka vasest valgustid, kuna nemadki peegeldavad roosasid toone. Suur metalne köögivalgusti või hoopis elutoa lugemislamp — katseta ja sa jääd kindlasti rahule.

Vaata rohkem ideid galeriist:

Allikas: Arco Vara blogi

LOE LISAKS: