Otse esikust võib astuda avarasse kööki, mis on kodu südameks — sealt avanevad uksed magamistuppa, vannituppa ja tillukesele, kuid hubasele rõdule. Kuigi korter asub linnas, on selle kujundamisel inspiratsiooni ammutatud skandinaavialikest maakodudest. Näiteks leiab köögi tagaseinast kena puitlaudise, mis on huvitavaks alternatiiviks tavapärasele plaaditud seinale.

Et pisikesest ruumist visuaalselt pisut avaramat muljet luua, on kogu elamine valge — ka põrandad on värvitud valgeks ning nii mõjuvad laedki kõrgemana.

Nagu põhjamaisele sisekujundusele tavaks, mängivad siingi üldilme loomisele kaasa pisikesed, kuid kõnekad detailid — paar elegantset viini tooli ja industriaalse hõnguga valgusti on täiesti piisav, et söögitoa funktsiooni kandev nurgake elama panna.

Maja nurgale jääv magamistuba ei ole just kõige tavapärasema planeeringuga. Laiemasse ossa on sisse seatud voodi, kitsamasse diivan, diivanilauake ja lihtne IKEA valge kummut. Kujunduses domineerib valge, hall ja pastelne roosa.

Pisike rõdu toimib hästi tubase ruumi pikendajana. Palju sinna just ei mahu, kuid hubasust saab luua ka paari detailiga — heaks lahenduseks on rõdupiirdele kinnitatud valguskett, mida täiendavad punutud toolid ja pleedid.

Vaata rohkem pilte klikkides galeriil:

Allikas: Alvhem.com