Mereäärne suvilakompleks Juminda poolsaarel Harjumaal. 299 000 €
Kompleks koosneb kolmest hoonest: suvila suure terrassiga mere suunas, rookatusega vana maja ja puukuur. Tõeline maiuspala neile, kes igatsevad tagasi aegu, mil rannad olid kalureid ja meremehi täis. Vaata lähemalt SIIT.

Puise küla asub Matsalu lahe ääres rohelises ja vaikses piirkonnas. Suurel suvekodu krundil asetseb peamaja, grilliplats, suur majaesine terrass ning saunamaja. Tsaariaegsest hobusetallist on välja ehitatud 2008. aastal modernne peamaja. Majas on säilitatud palju ajaloolisi detaile- laes kaunid tumedad puittalad, põrand laotud lihvitud kividest, toa seinad on kaetud ilusa valge värviga nii, et osaliselt on näha ka kaunid seinakivid. Vaata lähemalt SIIT.

Täielikult renoveeritud vana Ungru mõisa metsavahi talu maalilises Paralepas. Kinnistul on lisaks elamule veel vana saunamaja, mis on värskelt renoveeritud ning ümber ehitatud külalistemajaks, väike lastemaja, kuur ja maakelder. Kinnistul on ka õunapuuaed ja piisavalt ruumi peenramaadele ja põllukultuuridele. Talu on väga heas korras, täielikult renoveeritud aastaringseks elamiseks, püüdes säilitada maksimaalselt kõike vana. Vaata lähemalt SIIT.

  • Kui sinul on lahe suvekodu, siis saada meile sellest pilt või pildid märgusõnaga "suvekodu" aadressil moodnekodu@delfi.ee