Mida teha, kui korteris on köök ja vaid üksainus tuba? Üks variant on teha eraldiasuvast köögist magamistuba ja mahutada elutuppa ära kööginurk. Vähem levinud lahenduseks on nii pisikese elamise puhul eraldi asuv köök ja elutoaga ühendatud magamistuba. Kui aga korteris juhtuvad olema keskmisest kõrgemad laed, on variandiks ehitada redeliga voodi lae alla — ka selle alla jäävat ala on võimalik erinevatel otstarvetel ära kasutada. Hästi sobib see nii kodukontoriks kui ka garderoobiks. Siinses kodus on “voodi” all leitud koht riiulitele ja kummutile.

“Magamistuba” ehivad enam kui sada aastat vanad laekarniisid, mis on kenasti restaureeritud. Valgust lisavad ja mulje omaette ruumist loovad pisikesed seinavalgustid.

Elutuppa mahub ära ka suur söögilaud kuuele ja mugava diivaniga istumisnurgake.

Et pisikesest ruumist avaramat muljet saavutada, on kasutatud mitmeid häid ja toimivaid nippe — seinad on värvitud valgeks, seinale on paigutatud peegel ning loobutud on valgust varjavatest kardinatest.

Köögis seevastu on mängitud ka julgemate värvide ja mustritega — üks sein on tapeeditud pilkupüüdva punase ja lillemustrilise tapeediga.

Köögiruumi laiendab pisike rõdu, kus ilusate ilmadega hommikukohvi nautida.

Et jahedas kliimas soojast ajast maksimum võtta, on rõdust kujundatud mugav ja hubane tuba. Meeleolu loob kena puidust aiamööbel ja arvukad pottidesse istutatud taimed.

Vaata rohkem pilte klikkides galeriil:

Allikas: Alvhem.com