Õrnad pastelsed toonid oma mahedamates varjundites lubavad järgmisel aastal vallutada kõik trendikad interjöörid. Värsked ja rõõmsad roosad, helesinised, rohelised, lillad ja kollased lisavad ruumi särtsu ja mängulisust. Seega uuel aastal on hea aeg julgemaid valikuid katsetada — kas või sisustusaksessuaaride ja kodutekstiilide näol, kuigi meie leiame, et ka rõõmsalt värvikat mööblit ei tasu peljata, sest külmas kliimas kulub tilk värvi igasse interjööri ära! Eriti lahedalt mõjuvad pastelsed toonid just rangelt minimalistlikes interjöörides või lihtsa disainiga sisustuselementidel.


Kui hall on viimastel aastatel üsna kindlameelselt troonil püsinud, siis uuel aastal üllatab hall oma mängulisemates varjundites — soositud on beezide, lillade või miks mitte ka roosakate alatoonidega hallid toonid, mis toovad elamisse põnevamaid varjundeid ja nüansse.

Ka toon-toonis interjöörid on hoogsalt jätkuv trend — sobita tuppa kõik ühte tooni esemed, kuid mängi nende erinevate varjunditega.

Möödunud aastatelgi populaarsust kogunud tumeroheline on õnneks jätkuvalt soositud toon. Mõnus ja rahustav metsaroheline mõjub hästi ka suurematel pindadel.

Uueks üllatajaks on särtsakas sinepikollane — proovi seda kelmikat värvi olemasolevasse interjööri integreerida näiteks diivanipatjade, pleedide või kardinatega. Tulemus saab hubaselt soe ja maitsekas!