Torni nimelist arendust juhib Endover, kelle esindaja sõnul on hoone 20. korrusele planeeritud 600-ruutmeetrine penthouse teadaolevalt hetkel suurim ja tõenäoliselt ka kalleim müügis olev korter Eestis, milletaolist siin varem nähtud ei ole.

uurejooneline korter sisaldab ka 200 ruutmeetrist katusel asuvat maast laeni klaasist seintega talveaeda, kuhu saab rajada väliköögi, kamina, koduspaa, sigarisalongi või teostada muid lennukaid ideid. Lisaks sellele on penthouse varustatud innovatiivsete targa kodu lahendustega. Privaatsust ja turvalisust lisab asjaolu, et eluruumidesse on ligipääs liftiga vaid korteriomanikel.

Luksusliku elupinna hind on ligikaudu kolm miljonit eurot ning arendaja sõnul turu langust märgata ei ole. Analüütikute hinnangul on turg sisenemas kiire kasvu faasist stabiilsesse faasi, kus hindade ja tehingute kasv võtab hoo maha ja jätkab rahulikku arengut. Uuteks trendideks on luksuslikud lahendused, 360-kraadised panoraamvaated ja privaatsed katuseterrasid manhattanlikes kõrghoonetes.

Torn valmib 2020. aasta lõpus. Arhitektuurse lahenduse töötas välja ARS Projekt arhitektuuribüroo, arhitekt Rasmus Tamme juhtimisel. Sisekujunduse on loonud Superellipsi sisearhitektid. Uusarendusse on planeeritud 170 korterit, mis on 2-4-toalised ja 36-77 ruutmeetri suurused, kõrgeima korruse luksuskorterite suurus algab 150 ruutmeetrist. Samuti tuleb hoonesse rohkelt ühiskasutatavaid alasid, nagu näiteks vabaaja-lounge treeningala, peoruumide ja saunakompleksiga, päikeseterrassid, hoonesisene parkla ja turvaline laste mänguväljak 6. korruse terrassil.

Vaata rohkem pilte klikkides galeriil:

Allikas: Endover

LOE LISAKS: