2017. aastal renoveeritud korteris on ruutmeetreid 71 ning sisearhitektide sõnul nad planeeringut oluliselt muuta ei saanud, sest tegu on vana majaga. Siiski on ruumis püütud arvestada kaasaegse inimese vajadusi ja leitud koht nii suure vannitoa kui ka praktilise garderoobi ja peidetud panipaikade jaoks. Elamises domineerivad heledad hallid toonid, mis loovad valge ja heleda puiduga kerge ja pehme kooskõla.

Köögis püüavad pilku omapärased valgustid. Põnevalt on lahendatud ka köögimööbel, kus osa kappidest on valitud hallis toonis ning teine osa on dialoogis mujal interjööris kasutatud heleda puiduga.

Mööblivalik on maitsekalt tagasihoidlik. Elamises püüavad pilku ka nutikad valguslahendused — näiteks katuseviilu ja otsaseina ühendusnurka on peidetud valgusriba.

Magamistoas on huvitavaks nüansiks mitmetasapinnalised laed, mis peidavad endas praktilist valgustust, teisalt jälle mängivad ruumi ja selle võimalustega.

Voodi kõrvale on ehitatud pisike, kuid stiilne walk in garderoob, mis on muust ruumist eraldatud kergseinte ja kardinaga.

Kliendi sooviks oli ära mahutada suurem raamatukollektsioon. Selle tarbeks sai projekteeritud maast-laeni kapid, mille riiulid on osaliselt avatud ja osaliselt vaataja pilgule suletud.

Vaata rohkem pilte klikkides galeriil:

LOE LISAKS: