Eramu kõik ruumid omavahel ühendatud voolava ruumi põhimõttel — esikuhallist pääs muusikatuppa, garaaži, saunakompleksi, kööki-söögituppa ning elutuppa. Saunakompleksi ja elutoa vahel on sein ja kaheosaline lükanduks, mis avatuna moodustab elutoa ja söögitoa vahelise halliga ühtse ruumi, kust pääs iluaia terrassile.

Maja teisele korrusele viivad kaks trepistikku — üks sissepääsuhallist, teine elutoast; teise korruse magamistoad paigutatud ümber väikese trepihalli, kust pääs vannituppa; peamagamistuba liigendatud ja valgusküllane; kabineti funktsioonis olevast toast pääs avarale ja privaatsele rõdule.

Sisekujunduses kasutatud rohkesti karniise ja iluliiste, esikuosast teisele korrusele viiva trepi piire eritellimusel sepistöö, astmed tammepuidust, siseuksed profileeritud ukselehega või/ja mattklaasiga, aknad puit-alumiinium paketid, põrandatel parkett või keraamiline plaat, seintel tapeet/värv.

Esimesel korrusel avar esik, kõrgete lagedega valgusküllane ja maast laeni akendega elutuba, köögiga ühendatud söögituba, kõrge peegellaega muusikatuba, basseiniga saunaruumid, majapidamisruum, tualett ja pääs garaaži.

Teisel korrusel on neli tuba, trepihall, aknaga vannituba, eraldi tualett, garderoobid ja lõuna-lääne suunda avanev rõdu.

Suure osa avara elutoa seinast moodustab poolkaarjas, maast-laeni aknapind, millest avaneb lõuna suunas hunnitu vaade stiilsele, kõrgete elupuudega ümbritsetud iluaia ja naaberkrundile rajatud roheala suunas. Elutoas kamin ja pääs terrassile.

Muusikatoas on kamin, valguslahenduse ja karniisiga võlvlagi (võlvi kõrgus ligi 4,5 m) ja efektne kaaraken.

Sissepääsuhallis on garderoobid, põrandalal ornamendiga keraamilised plaadid, seintel dekoratiivsed nišid.

Saunakompleks koosneb kahest omavahel ühendatud osast — basseini-ja saunaruum ning massaaži- ja sporditoa funktsiooniga osa.

Söögituba ja köök osaliselt ühendatud nii sissepääsu- kui elutuppa suunduva halliga, kust pääs ka siseõue terrassile. Söögitoa põrandal mustrisse laotud keraamilised plaadid, köögis Puustelli mööbel koos tehnikaga, tööpinnad looduslikust marmorist.

Eramut ümbritseb Pihlametsa tänava poolt dekoratiivne metallpiire, naabritest eraldab krunti kõrge ja rikkalik elupuuhekk. Siseõu on kauni kujunduse, õuevalgustuse ja haljastusega, valdavalt murukattega. Iluaias on purskkaev, palju roosipõõsaid ja dekoratiivse kujundusega ilupuud.

Iluaias paikneb maja arhitektuurse välisilmega harmoneeruv väike kõrvalhoone, kus on istumisnurk ja välikamin.

Vaata rohkem maja kohta infot ja pilte City24 lehelt.