Korter asub 1910. aastal ehitatud elamus ning kunagine pisike köök on ümber tõstetud suuremasse eluruumi. Kui tihti kasutatakse köögis plaaditud põrandaid, siis siin on säilitatud vana laudpõrand ning õlivahatatud see kaasaegselt valgesse tooni. Värvikat kontrasti lisavad kollased Arne Jacobseni “sipelgatoolid” ja eksootilise mustriga vaip.

Tore idee on remondi käigus mitte kõiki pindu krohvikihi alla matta. Vanad tellised aknapoolses seinas on värvitud lihtsalt valgeks.

Elutuba jätkab sarnast rütmi — sealtki leiab kollased toolid, mis on haakuma pandud suure mustilise vaibaga. Valgeid seinu ilmestavad abstraksed maalid.

Ühes magamistoas on kapiuste asemel kasutusel hoopis valge kangas — hea ja soodne viis garderoobi pealt pisut kokku hoida. Tulemus ei mõju sugugi poolikult ega “ajutiselt”, valge tekstiil lisab ruumile hubasust, pehmust ja õhulisust.

Sisekujundajad ennustavad, et uueks interjööritrendiks on antiigi integreerimine kaasaegsesse sisekujundusse. See magamistuba on heaks näiteks, kuidas vanemaid mööblitükke ruumis tööle panna.

Ka esikus on kombineeritud kangaid ja vanu mööbliesemeid-sisustusaksessuaare. Tähelepanu väärib ka mugav tekstiilikorvidest “riiulike”, kuhu kindaid, salle ja muud esikusse kuuluvat kenasti ja funktsionaalselt ära paigutada.

Vaata rohkem pilte klikkides galeriil:

Allikas: Alvhem.com