Kogu disaininädalaks sai Viinist platvorm disainile. Kuraator Lilli Holleini sõnul on disain enamat kui lihtsalt disainitud objekt. Viini disaininädalal defineeriti disaini kui kultuuriproduktsiooni olulist osa. See tähendab, et disain on osa igapäevaelust ja mõjutab meid kui tarbijaid mitmel moel, näiteks kujundab meie maitset kunsti ja disaini tasandil.

Silma paistis kindlasti moodulpõhimõttel diivan, mida saab oma soovide järgi sättida. See on ideaalne lahendus näiteks üliõpilasele — voodi ja diivan ühes. Tugev konstruktsioon hoiab plokke stabiilselt koos. Autoriks Studio mathak + mahlknecht ja Stani-Polsterei.



1912. aastal Itaalias loodud mööblitootja Poltrona Frau ja tema kaunis sinine tugitool MAMY BLUE, kus on hea lugeda, unistada ja mediteerida. Disainer Roberto Lazzeroni.

Ideaalne mööblisari väiksesse koju. Projekti koondnimetuseks amm — architekten machen moebel, mille taga on noored disainerid, kes annavad puidule maksimaalse funktsionaalsuse.

Noored disainerid Sloveeniast ja Austriast panid festivali tarbeks kokku pop-up-majakese, kus sai tutvuda nende loominguga, kaasa lüüa töötubades jne. Lihtne ja lahe interjöör — POP UP DOM!

Varalahkunud Belgia mööblidisaineri Maarten Van Severeni tool aastast 1995.


Kui huvi põhjalikum, siis loe lähemalt SIIT.