56-ruutmeetrile sisse seatud kodu koosneb kahest toast — magamistoast ja köögist, mis täidab ka elutoa funktsiooni. Korteri üldmulje on põhjamaiselt karge ja hele, kuid köögis on mindud jugemat teed.

Sinine ja valge moodustavad kauni ja harmoonilise koosluse ning muudavad ruumi visuaalselt suuremaks. Et efektne värv hästi esile tuleks, on kõik muu jäetud ruumis küllaltki tagasihoidlikuks — valge köögimööbel, hall köögisaar ja säravvalge põrand.

Näpuotsaga on köögi lisatud ka dekoratiivseid elemente — siit leiab ägeda mustvalge foto, laheda disainiga raamaturiiuli ja hubasust loovaid toataimi.

Osa ruumist on eraldatud mugavaks istumisalaks-elutoaks, kus püüab pilku põnev sulgedest valgusti.

Nagu skandinaavialikes kodudes tihti kombeks, leiab siitki ühe retroliku joonega kummuti.

Magamistuba meenutab luksuslikku hotellisviiti. Suursuguse mulje loovad maani ulatuvad kardinad ja pehme tepitud voodipeats. Et ruumi kokku hoida, siis tavapäraste öökapil seisvate öölampide asemele on valitud lihtsad, kuid efektsed seinavalgustid.

Omaette toaks on kujundatud pisike rõdu, kuhu on valitud mugav, kuid samal ajal praktiline mööbel — näiteks vihmaste ilmadega on lihtne diivanilt eemaldatavad istumispadjad tuppa varju tõsta.

Vaata rohkem pilte galeriist:

Allikas: Alvhem.com

LOE LISAKS: