1. Liu majaka külje alla rajatud villa, al. 300€/öö

Moodsalt maalähedane elamine on sisse seatud Audru vallas asuva Liu majaka kõrvale. Kolme magamistoa ja kolme vannitoaga privaatse elamise juurde kuuluvad lisaks saun ja 300-ruutmeetril paiknev päikeseterrass, mille juurde kuulub ka mullivann. Lisaks rannamõnude nautimisele saab aega veeta ka võrkpalli või korvpalli mängides, mille jaoks on olemas spetsiaalsed väljakud. Tegu on tõeliselt luksusliku puhkekoduga aktiivsele suvitajale! Vaata lähemalt SIIT.

2. Kaunis palkmaja Undva külas Saaremaal, 240€/öö

170 meetri kaugusel metsikust rannast paiknev palkmaja ühendab kaasaegse mõnusalt arhailiste talumeeleoludega. Väljast ehedalt eestlaslik, seest modernne ja skandinaavialik. Lisaks on tegu tõelise ökokoduga, sest maja töötab päikeseenergial! Vaata lähemalt SIIT.



3. Idülliline maamaja Muhu saarel, 200 €/öö

Boheemlaslik suvekodu võlub imelise aia ja maaliliste merevaadetega. Ruumi ja avarust on rohkelt nii siseruumis kui õues. Vaata lähemalt SIIT.

4. Moodne sadamavilla Kuressaare lähistel, 285€/öö

Kaasaegne suvekodu Lõmalas paistab silma avara interjööri ja stiilse sisekujundusega. Viie toaga magamistoa juurde kuulub merevaatega suur elutuba ja saun. Vaata lähemalt SIIT.


Fotod: Airbnb

LOE LISAKS: