2010. aastal Merirahu elamurajooni rajatud eramu paistab silma oma modernse vormi ja hästi läbi mõeldud kahekorruselise avara planeeringuga. Eluruumide pindala on kokku 329,4m2.

Majja on loodud ” targa maja süsteem”, mis tähendab seda, et kogu elamist on võimalik internetist monitoorida ( valgustust, soojust, kaameraid jne). Tark maja võimaldab seadistada vajaminevaid tegevusi aja- ja valgustundlikkusele tuginedes. Terrassil on võimalik nautida kauneid päikeseloojanguid.


Esimesel korrusel paiknevad garaaž kahele autole, esik, suur ja avar elutuba, köök, saunakompleks. Teisel korrusel paiknevad avar trepihall, kolm magamistuba, kaks vannituba ja garderoob.

Kui kardetakse, et must muudab ruumi pimedaks ja kokkusurutuks, siis avarates elamistes loovad tumedad toonid just õdusa meeleolu. Must värv on kogu elamist läbiv element ning ka pisikesed detailid räägivad suurema pildi kujundamisel kenasti kaasa — köögi lauda ümbritsevad näiteks mustast plastikust “kummitustoolid” Philippe Starckilt.

Nagu teisteski tubades, on ka magamistoas kombineeritud puitu ja musta värvi sisustuselemente.

Erandiks on lastetuba, mis särab valges kuues. Tumedad aknaraamid ja lae sisse süvistatud valgustus moodustavad heledate pindadega kena kontrasti ja on kooskõlas ülejäänud maja sisekujundusega.

Elamises püüab pilku ka põnevalt lahendatud kahe dušinurgaga saun, kust pääseb otse terrassile.

Vaata rohkem pilte galeriist:

  • See kaunis kodu on müügis, huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee lehelt.

LOE LISAKS: