Hele ja helge ning tõeliselt suvine! Villa Bastide de la Croix.

Naturaalne ja looduslik! Stiilse puidust peatsi saab teha ise lihtsa vaevaga. Chalet Quartz Prantsusmaal.

Mahedatele beežidele ja pruunidele toonidele lisab särtsu valge voodipesu. Voodipeats ja kapp on tehtud taaskasutatud puidust. Traditsioonilise öökapi asemel on töödeldud puupakk. Pehmust lisavad karvased dekoratiivpadjad. Chalet Quartz.

Chalet Quartzi kolmas magamistuba on inspireeritud merest. Sinne ja valge moodustavad sobiva kontrasti. Aktsendiks sekka punast lampides.

Moodsas võtmes magamituppa on toodud aktsendiks vana kummut. Villa La Bergerie Terre Blanche Prantsusmaal.

Kui meeldib aga midagi särtsakamat ja julgematm, siis hea näite leidsime villast La Fraissinede Prantsusmaal. Tumeroosa on julge valik, kuid siin on seda parasjagu ja mõjub maitsekalt. Valge päevatekk on tasakaaluks.

Villa Cadenzas Itaalias leiab suursuguse magamistoa, kus on otsustatud baldahhiinvoodi kasuks. Avarasse ruumi sobib see hästi. Siin on ruumi ka kanapeele ja istumisnurgale.

Teine magamistuba Villa Cadenzas on hoopis lihtsamas võtmes. Voodi on kaunistatud maalingutega — miks ka mitte!

Helelilla ja valge moodustavad unenäolise harmoonia. Hea idee, kuidas lahendada voodipeats — inspireeritud baldahhiinist. Villa Mimosa Itaalias.

Kivist seinad ei mõju liiga külmalt ega rangelt, kui lisada parajas annuses pehmust. Heledad toonid ja kuldsed elemendid lisavad soojust. Villa Mimosa.

Siitki leiab unenäolised toonid, kuid interjöör on kujundatud skandinaaviapärase minimalistlikuma joonega. Villa Muri Antichi Itaalias.

Soliidne ja jõuline. Villa Pascale Hispaanias.

Voodipeatsi aset täidab seinale tõmmatud kangas — hea idee! Ja maali asemel võib seinale koti riputada küll, eriti värvilise! Villa Pascale.


Rahulik ja lihtne, kuid ometi mõnus interjöör. Villa Pascale.


Too loodus tuppa maalingutega! Igati sobiv maalähedasse koju või suvilasse. 3 x Villa Aura Itaalias.

Maalähedane roheline mõjub rahustavalt. Huvitava lahendusena on “puud” tuppa maalitud nii seintele kui ka kapile.

Mustri võib maalida seinale just sellise, mis endale kõige rohkem meeldib.

LOE VEEL: