Varasemast rohkem kohtab sisustuses rotangi, punutud mööblit ja samas stiilis sisutusaksessuaare. Ja seda mitte ainult maakodudes, vaid ka trendikates linnakorterites. Maalähedased materjalid aitavad luua mõnusalt hubast tunnet ja toovad tuppa pisut kauget eksootikat, trotsides nõnda halle sügisilmasid.

Lisaks punutud materjalidele on au sisse tõstetud hele puit, mis kombineerib minimalismi arhailiste käsitööoskustega.

Sisustus liigub üha suurema hooga taaskasutuse suunas ning siingi on IKEA üheks suunanäitajaks. Bodarp seeria köögiuksed on näiteks toodetud taaskasutatud PET-pudelitest ning tehastes kasutatakse 100% rohelist energiat. Märkimist väärib ka see, et traditsioonilistele hallidele-valgetele-mustadele köökidele on lisandunud elegantne hallikasroheline — justkui sügisesse loodud!

Loodussäästev ideoloogia saadab ka Odger sarja mööblit. Kodukontorisse sobituvad pöördtoolid on valmistatud taaskasutatud plastikust ja puiduhakkest.

Üle ega ümber ei saa ka värvidest, millega interjööri hallil ajal värskust ja rõõmu tuua. Vanadest Skandinaavia rahvusmustritest on inspireeritud nii diivanipadjad, voodipesu kui ka dušikardinad.

Võidukäiku jätkavad ka hajutatud ehk ombre-toonid. Eriti ägedad näevad värvimängud välja voodipesul!

Vaata rohkem pilte klikkides galeriil: