Korteris domineerivad halli erinevad varjundid, heledamad ja tumedamad pruunid ning beežid, liivakarva oranžikad toonid ja naturaalsed puitmaterjalid. Kui võiks arvata, et sügise nukramad toonid muudavad ka interjööri rusuvalt raskeks, siis see elamine tõestab, et ka kõige hallimast sügispäevast inspireeritud elamine võib mõjuda üdini stiiliselt ja šikilt. Ja muidugi ka hubaselt. Viimast eelkõige tänu heale tekstiilivalikule, mis toob karges interjööris esile pehmemaid noote.

Oskuslikult on üles ehitatud kontrastid. Hallidele-beežidele toonidele kohtab vastukaaluks ka palju valget ja musta, mis kõik kenasti üheks tervikuks seob. Musta on toodud sisse just üksikute, kuid efektsete detailide näol — põneva vormiga valgusti, Arne Jacobseni kuulus sipelgatool ja efektsust lisavad fotosuurendused.

Elutuba paistab lisaks värvikasutusele silma ka nutikate ja praktiliste lahenduste poolest. Seintele on seatud riiulid, mis enda alla liialt ruumi ei võta ning mis täidavad ka dekoratiivset eesmärki. Ruumi ühte nurka on sisse seatud kodukontor.

Suursuguste paarisuste taha peidetud magamistuba järgib samuti minimalistlikku joont.

Mõjusaks sisustusaksessuaariks ei pea olema alati mõni ülikallis disainvalgusti. Õiges kohas annab efektse tulemuse ka lihtne ja soodne paberist lambivari.

Köögis loob hubase meeleolu vana tellissein, mis on remondi käigus krohvi alt välja toodud. Kui ülejäänud elamine on justkui halli uduloori alla mattunud, siis siin kohtab ka helget valget!

Rõdule on kujundatud mõnus istumisala, mis pakub sügiselgi oma hiliste õitsejate ja igihaljaste taimedega silmailu.

Vaata rohkem pilte galeriist:

Allikas: Alvhem.com