Köögis, kuhu koguneb palju head-paremat kipub segadus kõige kergemini end sisse seadma. Võtmesõnaks on asjade organiseerimine. Pane maitseained ühesugustesse purkidesse, kirjad peale ja sahtlisse ritta!

Sildid kuluvad ära kõikjal, kus asju rohkem!

Selle asemel, et riiulil hoida kümneid väga erineva suurusega ja kujuga pakendeid, hoiusta kuivaineid ühesugustes (ja läbipaistvates) purkides — elu on nii palju lihtsam ja tulemus on ka silmale ilusam.

Teine koht, mis kiirelt tõeliseks seapesaks muutub, on valamukapp, kus puuduvad sahtlid. Imelihtne on kappi uusi asju korjata ja lõpuks ei saa esimese realt enam tagumisi kätte, kuni lõpuks vallutavad kapi sinna pikaks ajaks unustatud ilutooted, mille olemasolu on jõudnud vahepeal juba ununeda. Kui see on tuttav tunne, siis hangi kappi erineva suurusega korvikesed ja karbid ning sorteeri tooted vastavalt nende kasutusele eraldi. Näiteks kehahooldustooted ühe korvi, juuksehooldus teise jne.

Ka sahtlites tasub kasutada praktilisi eraldajaid ning kõik tarvilikud asjad õigesse lahtrisse grupeerida. Korras sahtel ei näe mitte ainult kena välja vaid nii hoiad ka hommikul tööle minnes aega kokku ega kuluta väärtuslikku aega mõne kadunud asja otsimise peale.

Sahtlid on üldse head asjad ja kuluvad ära igas toas ja igal pool! Nippe, kuidas sahtlis asju kõige nutikamalt hoida on lõputult. Siin on üks geniaalne lahendus neile, kellel on väga palju sokke, mille paarilised ära eksima kipuvad.

Kui sahtlitest tekib puudus, võid ka kummutile lisariiulid kinnitada.

Garderoobis on õige asjade organiseerimine kõige olulisema tähtsusega. Nutikalt planeerides võib märkimisväärselt ruumi kokku hoida ja oma elu mugavamaks teha.

Kingad ei pea käima alati karpidesse. Lahe idee on seinariiul.

Kui ei ole tahtmist või võimalust kallist garderoobisüsteemi tellida, siis hea töö teevad ära ka pisut soodsamad riputatavad tekstiilist riiulid, kuhu on mugav kergemaid asju ladustada.