Talu Vilsandil, 450 000 €

Hoonetekompleks looduskaunis kohas Vilsandi saarel, mis on hinnatud tiitliga "Eestimaa Kaunis Kodu 2012". Vaata lähemalt SIIT.

Elamukompleks Saaremaal, 285 000 €

Hoonete kogum asub Nasval, ümbritsetuna kaasaegsest elukeskkonnast: kergliiklusteed, kohvik, sadam, pood. 3 kilomeetri kaugusele jääb Mändjala rand.

Kinnistul paiknevad peamaja, külalistemaja, 2 tiiki, ujumissild, õunaaed, kasvuhoone ja laste mängumaja. Palkmajad on valminud saarlaste käsitööna. Vaata lähemalt SIIT.

Maja Saaremaal, 268 000 €

Eesti esimese vabariigi stiilis mereäärne kodu Torgu vallas koos oma ranna ja mahepõldudega. Torgut tuntakse voolava vee, puhta looduse, rohke roheluse ning kaunite koduaedadega vallana. Vaata lähemalt SIIT.

Maakodu Hiiumaal, 249 000 €

Suure kinnistuga merelähedane maakodu rahulikus ja rohelises piirkonnas. Õuel mõned sanglepad, kased, saared, viljapuud ja marjapõõsad, maasikad, vaarikad ning viinamarjad. Kinnistu koosseisu kuuluvad elamu, garaaž-kelder, ait, kõrvalhoone, kasvuhoone, suveköök, õlgkatusega WC. Lisaks veel kaladega tiik, välisaun ning lõkkeplats, suitsuahi ja kamin. Vaata lähemalt SIIT.

Elamu Kihnus, 220 000 €

Merega piirneval kinnistul asuvad kvaliteetselt ehitatud elamu, abihoone, terrass, bassein, puurkaev ja suitsuahi. Hoonetel vesi oma puurkaevust ja imbväljakuga kanaliseerimise süsteem. Lisaks elektriliitumisele on majapidamisel varuks oma elektrigeneraator. Vaata lähemalt SIIT.

Maja Saaremaal, 179 000 €

Kaunis maja Kuressaare lossipargi ääres, privaatses ja vaikses piirkonnas, jalutuskäigu kaugusel kesklinnast. Lisaks majale asuvad kinnistul laste mängumaja, lehtla-tööriistakuur ja väga head saaki andev viljapuuaed. Vaata lähemalt SIIT.

Talumaja Saaremaal, 153 000 €

Suur katusekorrusega talumaja on renoveeritud ja selles on välja ehitatud 3 magamistuba, köök, suur kaminasaal ja WC, lisaks väljast eraldi sissepääsuga kahetoaline elamine. Krundil on veel uus saunamaja kaminakoja ja eesruumiga, vana aidahoone puude hoiuruumi ja töötoaga ning vana ehe suitsusaun. Vaata lähemalt SIIT.

Talumaja Hiiumaal, 150 000 €

1900. aastal ehitatud ja uuemal ajal renoveeritud talumaja kinnistul paiknevad ka saun-kuur ja ait.
Vaata lähemalt SIIT.

Avar elamu Hiiumaal, 149 500 €

Luksuslik eramu asub Kärdlas, ümbruskond on vaikne ja roheline, juurdepääsuteed head, kinnistu kõrge ja kuiv. Eramu on ehitatud aastal 1985, hoone teine korrus valmis aastal 2001 ning esimese korruse remont 2012. Kinnistul paikneb lisaks elumajale ka saun-abihoone koos autode varjualusega ja püramiidikujuline kelder, mille peale on ehitatud väike suvetuba, kus on hea mediteerimas käia. Aia tagumises nurgas on grillimisnurk grilliaseme, suitsuahju, laua ja pinkidega. Vaata lähemalt SIIT.

Suvekodu Muhu saarel, 69 000 €

Raugi külas renoveeritud suvekodu kinnistul on vana talumaja (1933), saunamaja ja kuur. Kuivastu sadam jääb 12 km kaugusele. Mõne kilomeetri kaugusel Muhu veinitalu. Vaata lähemalt SIIT.

Millisel Eesti saarel sina oma suved veedaksid?