Tegemist on küll hoopis Das Hausi elamukompleksis asuva värskelt valminud kolmetoalise näidiskorteriga, kus kohtuvad luksuslik ja kaasaegne disain ning mugav ja kodune hubasus. Interjööri on loonud OCCO sisekujundaja Mila Lihhatsova, kes on kogu elamise viimse detailini läbi mõelnud. Interjöör toetab väärikalt nii hoone arhitektuuri kui ka asukohta. Korterelamu projekteerisid niinimetatud hõlmikpuu kvartalisse Indrek Allmann, Indrek Suigusaar ja Gunnar Kurusk arhitektuuribüroost PLUSS. Neljast majast koosnev kompleks asub Pärnu maantee ja Süda tänava nurgal.

Kolmetoaline suure rõduga korter peidab endas avatud köögiga elutuba, magamistuba, kabinetti ja vannituba. Kabinet on sisustatud nii, et seda saab kasutada ka lastetoana. Köök oli plaanitud suletuna ehk elutoas oli vahesein. Lõpuks otsustati avaruse kasuks ja elutuba ühendati köögiga. Seina kohal on nüüd saar, mis annab juurde oluliselt rohkem tööpinda.

Mila Lihhatsova pani omavahel kaunilt kõlama heledad ja tumedad toonid. Põrandatele annab tooni tumedam laudparkett, veel leiab elamisest luksuslikud marmoriimitatsiooniga seina- ja põrandaplaadid ning vannitoas on pronksja viimistlusega detailid. Kontrastsed värvitoonid ja hoolikalt valitud materjalid loovad stiilipuhta tulemuse. Kõik kokku pakuvad väljapeetust ja soliidsust.

Itaalia brändi SCIC kohvitooni köögimööbel koos De Dietrichi integreeritud köögitehnikaga toovad esile luksulikke ja metalseid elemente. Pidulikkust lisavad Marazzi keraamilised tööpinnad.

Pilkupüüdev marmorist söögilaud firmalt Potocco harmoneerub köögisaare kiviga ideaalselt ja mahutab õdusalt einestama suuremagi seltskonna.

Tumedate toonide tasakaalustamiseks on valitud pehme mööbel, laevalgusti, vaibad ja ka aknakatted heledates toonides, mis loovad sooja üldilme. Kooslus mõjub lõõgastavalt, rahustavalt ja teeb kodust paiga, kus end tõeliselt hästi tunda. Maast laeni kardinad võimaldavad luua privaatsust ja avatuna ka rohkelt päikesevalgust tuppa lasta.

Mängulise efekti tekitamiseks on kasutatud elutoas akustiliste omadustega täispuidust seinapaneeli. Sisekujundaja sõnul väärivad erilist tähelepanu ka art déco’liku jalakuju ja koheva valge sametkattega luksuslikud Saba tugitoolid. Hubasust lisavad veelgi tuntud Portugali tootja Ferreira de Sá eritellimusena valminud mustrilised käsitöövaibad.

Magamistoa seina katab efektne must seinapaneel, mida täiustavad põnevad konjakitooni nahast öökapid ja laest rippuvad Tom Dixoni disainvalgustid. Magamistoa keskmeks on geomeetrilise peatsiga täispuidust voodi kvaliteetbrändilt Praddy.

Iga kodu vajab diskreetseid lahendusi rõivaste, jalatsite ja muude oluliste esemete hoiustamiseks, mistõttu vähem tähtsad ei ole ka magamistoa ning esiku seina integreeritud mahukad Itaalia brändi Sangiacomo garderoobikapid.

Nutikad lahendused, mis elu mugavamaks muudavad, on olemas selleski kodus. Targa kodu funktsioonide põhjalik läbimõtlemine ja projekteerimine oli oluline, et tulevasel omanikul oleks kõik käepärane. Sisekujundaja Mila Lihhatsova on loonud interjööri, mis silmapaistvalt mahe, õdus ja elegantne. Harmoonia valitseb nii värvitoonides kui ka materjalides. Tegu on luksusliku ja väljapeetud elamisega, kust saab ammutada inspiratsiooni!