140-ruutmeetrine korter on paraja suurusega, kus sisearhitektil hea mängida. Disaini- ja sisearhitektuuribüroo Bricks Amsterdami disainer ja sisearhitekt James van der Veldeni sõnul inspireerisid teda loomisel asjad, mis omanikel juba olemas olid. Esik on tagasihoidlikult uhke — pilgupüüdjaks kindlasti suurejooneline peegel.

Esikust viib trepp alla, kuhu on leitud ideaalne koht veinikogule.

Vana ja uut ning eri värve kokku miksides on saadud eklektiline kooslus, mahedad toonid seejuures mõjuvad tasakaalustavalt. Siit leiab vana puitmaterjali ja metalli ning uuena on sisse toodud betoon.

Kõige suuremaks proovikiviks oli köök, kus oli soov kasutada just vana puitmaterjali. Et see ka ruumis hästi mõjuks ja toimiks, oli vaja päris palju leiutada, kuid tulemus on suurepärane.

James van der Veldeni lemmikruumiks on selles korteris aga hoopis vannituba, sest siin on hästi palju valgust ja õhku. Samuti on siin taas eri materjalid üheskoos toimima pandud.

Magamistoa interjöör annab edasi soojust ja turvatunnet. Üldmulje on hele, seintel on lihtsad riiulid ja põrandat katab soliidne vaip.