Metalli inimesed (sünniaasta viimane number 0 või 1, näiteks 2010 ja 2011) on väga tähelepanelikud detailide suhtes, nad on otsustavad ja neile peab alati jääma viimane sõna. Metalli inimesed on head organisaatorid ja eesmärkide seadjad. Kui nad juba midagi on otsustanud, siis püüavad nad vahendeid valimata soovitud tulemust saavutada. Suure enesekindluse annab neile usk oma jõusse, oskustesse ja õigusesse. Kuid neil on ka üks oht, kuna nad usuvad nii kindlalt oma võimetesse ja jõusse, siis on abi küsimine nende arust mõttetu. Tema suurim õppetund on õppida abi küsima või siis abi vastu võtma.

Metalli inimese positiivsete iseloomuomaduste hulka kuuluvad veel oskus panna teisi iseendast huvituma.

Loomulikult ei puudu neil ka negatiivsed omadused. Metalli element ei ole väga vastupidav, seega mõjub pikaajaline pingeseisund talle raskelt. Samuti on neil inimestel oht liigselt millessegi või kellessegi klammerduda. Näiteks usku, eesmärki, ideesse, sõpra, abikaasasse, lastesse jne.

  • Kas tunned end selles kirjelduses ära? Kuidas võivad iseloomuomadused mõjutada kodu kujundamist...

Metalli kodu on tihtipeale liigselt dekoreeritud, sest ta armastab rohkust, liigsust, ülekuhjumist ja toredust. Metalli inimese kodu on lihtne ära tunda. Kodu kujunduses on kasutatud palju kontraste, aga ka kuldseid, hõbedasi või läikivaid toone. Oluline on magamistoas voodi, mis toretseb ruumis kui troon. Ruumi seinad on täis kaunistusi, piltide rühmi, võõrale pilgule esmapilgul isegi häirivalt palju. Kuid iga pildirühm jutustab mõnda lugu. Eelkõige on see kodu tähenduslik omanikule ja toetab teda igas mõttes.

Metalli materjalide ja elementide hulka kuuluvad metall, teras, messing, hõbe, kuld, kõvad kivid nagu graniit ja marmor, samuti kristallid ja vääriskivid, kõik ümarad vormid, iidsed aksessuaarid, metallraha, kellad ja kööginõud (ka köögitehnika).

Metalli põhivärv on valge. Kuid Metall armastab kontraste, nagu must-valge, must-punane, valge-punane, must-oranž jne. Metalli kodu võib olla üleni valge, aga ka üleni must. Kui Metalli energiat on vaja aktiviseerida, siis tasub ruumikujundusse või oma riietusse lisada kuldset, hõbedast ja säravkollast tooni. Metalli vorm on ring ehk ümmargune, kaarjas ja ovaalne vorm.

Maa elemendi kodu kohta saad lugeda SIIT.