2019. aasta on Hiina sodiaagi järgi Sea aasta. Sigadele meeldib nautida lihtsaid asju. Seetõttu loovad alanud aastal elamisse hea feng shui praktilised sisustusideed ühes rahulike pastelsete värvitoonidega, naturaalsete tekstuuride ja hubaste sisustuselementidega.

Hiina horoskoobis on siga viimasel ehk 12. kohal. Uus aasta algab viienda veebruariga ja lõpeb 24. jaanuaril 2020. aastal. Sea aasta toob palju rahaõnne neile, kes on tasakaalukad, kaine mõistusega ja optimistlikud. Sea aastal on sündinud inimesed, kelle sünniaasta on 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007. Nende inimeste investeeringud on tulusad ja ka isiklikus elus muutuvad suhted tugevamaks. Seetõttu on sea aasta suurepärane aeg investeeringute tegemiseks, pere loomiseks ja uute sõpradega tutvumiseks.

Kuna sead on rahulikud ja vagurad loomad, siis seetõttu on 2019. aastal soositud ka sisekujundus,mistoob elamisse rahu ja hea tunde. Soovitav on kasutada pehmeid ja kollakaid toone, aga ka tumepruuni, kuldset, pastelset heleroosat ja helehalle.

Kaheksa soovitust, et kodus oleks hea feng shui?

1. Järgmise aasta feng shui õnnenumbrid on 4, 6 ja 8. Kui riputad seintele kunstiteoseid või raame, siis lähtu just nendest numbritest. Sama kehtib ka diivanil olevate patjadega või laual olevate küünaldega.

2. Muuda kauniks kagu ja kirde suunda jäävad alad majapidamises. See tõmbab ligi head õnne ja rikkust.

3. Loo optimistlikke värviskeeme, et elamine näeks välja rõõmsam ja helgem.

4. Ole keskkonnasõbralikum, kasuta sisekujunduses looduslikke materjale ning too oma koju ja aeda rohkem rohelust.

5. Ole originaalne ehk lähtu sisekujundusse loovalt. Soodsad isetehtud asjad on väga vahvad ja aitavad muuta kodu isikupärasemaks. Ära unusta ka aeda.

6. Kuna siga iseloomustab lahkus ja sõbralikkus, siis seetõttu võiksid nüüd muuta kodu oma pereliikmetele eriti mõnusaks ja mugavaks paigaks. See toob su ellu harmooniat ja muudab peresuhted heaks. Jälgi ka seda, et kodu oleks külaliste jaoks mugav paik. Oluline on näiteks toolide-diivanite asetus, mis soosiks suhtlust. Ja muidugi võib suuremat rõhku pöörata ka ühistele söömaaegadele. Kui oled ammu unistanud uuest serviisist, siis nüüd on hea aeg see investeering ellu viia ja pakkuda oma lähedastele vaid parimat!

7. Sea aasta seostub ka naiseliku energiaga, mugavusega, rahuga, pehmete toonidega ja naturaalsete tekstuuridega. Seetõttu on sea aasta disainisümbol rahulik jõgi, mis voolab justkui läbi kaunite põllumaade. Niisiis võiksid sisekujunduses kasutada maalähedasi toone, veega seotud aksessuaare, puitu ja taimi. Lisaks võid anda kogu asjale naiseliku joone, kasutades heleroosat tooni.

8. Muuda õuealad kauniks, kasutades puitu, kivi, looduskivi, veega seotud aksessuaare nagu purskkaev või hoopis tiik. Kasuta beeže, kuldseid ja pastelseid roosasid toone, aga ka pruune ja halle värve.

Kasuta neid nippe oma kodu ja aia kujundamisel. Ole teiste vastu hea ja proovi lähedasi aidata. Ole sõbralik ja ära pane tähele nende äpardusi ja vigu. Naudi lihtsaid asju, ole keskkonnasõbralik ja usu, et nii toob alanud aasta su ellu palju head õnne. Tee enda ja oma pere elu mõnusaks ja mugavaks, ole optimistlik ning hinda oma sõpru. Nii läheb kogu uus aasta väga hästi.

Allikas: lushhome.com

LOE LISAKS: