Kaktused ja bonsaid

Kaktus saadab sulle mürgitatud nooli ehk Shar Chi’d. Okkad koondavad endasse negatiivset energiat põhjustades ebaõnne, stressi, haiguseid ja negatiivseid emotsioone. Sellepärast ei ole hea kaktusi kodus kasvatada. Ka bonsaisid tasuks feng shui õpetuse järgi kodus vältida, sest bonsai on puu, mille kasv on piiratud ja mida kasvatatakse potis. Feng shui järgi on kõigel sümboolsel sügav tähendus ja sellepärast võib bonsai kodus kasvatamine pidurdada teie karjääri ja edu.

Kõik katkised asjad tõmbavad feng shui järgi ligi negatiivset energiat ja haiguseid. Mõranenud nõud, peeglid ja muud detailid löövad mõrad ka sinu karjääri ja suhetesse. Seega, kui sinu majapidamises leidub katkiseid nõusid, mida ei raatsi kuidagi minema visata, tee süda kõvaks ja püüa need siiski uute ja tervetega asendada.

Selleks, et su kodus valitseks hea energia, tuleb haiged taimed elamisest välja visata. Haiged taimed sümboliseerivad hääbumist ja keva tervist ning tõmbavad ka koju ligi sarnast eneriat. Kuivanud lilled sümboliseerivad surma — seega tasub neidki oma elamises vältida. Mis puutub kunstlilledesse, siis neis puudub elu ja interjööris on nad tarbetud tolmukogujad.