Ukselinki valmistatakse messingist ja valida saab viie pinnatöötluse vahel: mattkroomitud (HCR), kroomitud (CR), läikiv messing (KILA) ja harjatud (matt) messing (HA).
Sileustele on võimalik valida lingikilbiga, kus sisepoole kruvipead jäävad näha, ja lingikilbiga, kus kruvipäid ei jää näha. Profiilustele on saadaval lingikilbiga, kus sisepoole kruvipead jäävad näha.
Ajatu ja stiilne messinglink on suurepärane sisustuselement mitmetesse kasutuskohtadesse. Disainlink kõnetab justkui kahel erineval tasandil — eemalt vaadates kandilise joonega, lähemalt soe ja käepärane. Sobib eramajade ja avalike ehitiste ustele.

Abloy tootevalikus on praegu 40 lingimudelit. Enamik neist on kujundatud Abloy tootearendusosakonnas, mitmed mudelid on tootevalikusse jõudnud aga Abloy korraldatud disainikonkurssidelt. Lingimudelite autoriteks on mitmed nimekad ja tuntud Soome disainerid, näiteks Janne Loiske, Tapani Holma, Alvar Aalto, Jorma Vennola, Timo Sarpaneva. Abloy tootearendusosakonnas on aastatega kavandatud mitmeid klassikalisi ja põhjamaise disainiga lingimudeleid ning sisustuselemente. 

Disainikonkursi võidutöö ABLOY TUNNE liidetakse Abloy tootevalikusse ja tootmisesse selle aasta kevadest.

Ukselink ABLOY TUNNE on Abloy Oy Eesti Filiaali 2012. aastal korraldatud disainikonkursi võidutöö!
Tutvu mudelivalikuga siin:

ABLOY TUNNE
ABLOY TUNNE
ABLOY TUNNE
ABLOY TUNNE
Jaga
Kommentaarid