Nele: Vanas vannitoas oli meil krooniline ruumipuudus. Vanni ääred olid pidevalt asjadest ülekuhjatud kuna kapid olid kitsad ja mahutasid vähe. Seetõttu ei piirdunud me lihtsalt remondiga, vaid tegime ümber ka planeeringu.

Nii saime valamu alla ühe täissuuruses kapi. Valamukapi tegemisel saime ka ära kasutada vana ukse, mida veekindluse saavutamiseks töötlesime Liberoni Bloom põrandavahaga.

Vannisegisti valimisel polnud algusest saadik mingit kahtlust. See lihtsalt pidi olema vanaaegse stiiliga “telefon”. Tagantjärgi pean siiski tunnistama, et ikka üsna ebamugav on seda kasutada. Aga nagu vanasõnagi ütleb — ilu nõuab ohvreid.

Spetsiaalselt meie vannitoale mõeldes tegi sõbranna Kristi mulle ülivahva kingituse sünnipäevaks — (küünla)aluse, mis sobib ideaalselt vannitoa toonide ning seinaplaadiga kokku.

Ja loomulikult on kolme naisterahvaga majas vaja vannitoas kohta ka ehete jaoks.

Tähistaeva saamiseks tuli meil vannitoa lagi täiesti ümber teha, kuna selgus, et ripplae taga oli ilus peegellagi. Nii pidimegi otsima võimalusi, kuidas säilitada peegellagi ja saada lakke ka tähistaevas.

Lõpuks sai tehtud tähistaeva jaoks lae keskele eraldi laest väljaulatuv osa, mille taha saime paigaldada elektrijuhtmed.

Vannituba nägi esialgu välja hoopis selline…