1. Uus välimus mõne liitri värvi abil

Enne:

Kui soov köögile uus välimus anda on suurem kui rahakott, saab unistused uuest köögist ellu viia mööblivärvi abil. Selle köögi puhul värviti ülemine mööbliriba valgeks ja alumine sinakasroheliseks. Säilitati nii vana tööpind kui ka köögitehnika. Vaid tagasein plaaditi valgete kahhelkividega. Ise käed külge pannes võib sellise tulemuse saavutada vaid paarisaja euroga.

Pärast:

Enne:

Pisikesse katusealusesse ruumi mahutatud köögi juures häiris omanikke kõige enam madal lagi. Renoveerimise käigus eemaldati eelmiste elanike ehitatud ripplagi ja toodi nähtavale vanad puittalad. Säilitati vana tammelaudadest põrand, mis sai peale lihvimist uue lakikihi. Köögimööbel vahetati valgema ja helgema vastu ning paigaldati kaasaegsed rippvalgustid.

Pärast:


Enne:

1970. aastatel ehitatud majja ostetud elamine oli ajast ja arust ning meenutas liialt eelmise omaniku käekirja. Uued omanikud otsustasid eemaldada kööki söögitoast eraldava õhukese vaheseina. Pime ja sünge köök sai kaunilt põhjamaise interjööri, mis hiilgab valgusküllasuse ja avarusega.

Pärast:


LOE LISAKS: