Musta ja valge karget koosmõju aitavad pehmendada monokroomsed mustrid. Lõbusalt tagasihoidlikud tapeedimustrid ja üksikud triibulised padjad loovad hetkega koduse miljöö. Monokroomne taust aitab esile tõsta väärikad detailid, mida on soov elamises eksponeerida.

Mustvalgesse elamisse sobib naturaalne puit nagu rusikas silmaauku! Samuti ei mõju sellised ootamatud dekoratsioonid, nagu helelillad paberlinnud maitsetult ja ülepakutult. Ka antiikmööbliga võib mustvalges interjööris julgelt “liialdada”.

Mustvalge ruumi suurimad sõbrad on mustrid — katseta horisontaalsete ja vertikaalsete triipudega aksessuaare, geomeetrilisi vaipu või tekstuurseid tekstiile ning tulemus saab kõike muud, kui igav. Ka toataimede ilu loob värvitult taustalt eriliselt särama!

Kui pole tahtmist oma kodus värvidest täielikult loobuda, võib valida katseobjektiks mõne väiksema ruumi. Musta ja valge kontrast loob steriilse ja puhta mulje, seega sobib selline kombinatsioon eriliselt hästi just vannituppa.

Piirduma ei pea vaid tagasihoidlike aksessuaaridega. Mustvalge toa keskpunktiks võib saada näiteks kulunud nahast vintage tugitool või juba päevinäinud värviline diivan. Nii pretensioonitu palett paneb särama peaaegu iga eseme, mis interjööri satub.

Foto: Instagram

Ja muidugi vajab selline ruum kunsti, dekoori ja iludetaile — mida rohkem, seda šikim!

Fotod 2x: Instagram

LOE VEEL: