Eesti Sisearhitektide Liidu väljakuulutatud 2014.–2015. aastapreemiate võistlusele laekus 79 tööd. Žürii koosseisus sisearhitekt Eerik Olle (žürii esimees), sisearhitekt Galina Burnakova, sisearhitekt Liisa Põime, arhitekt Madis Eek, disainer Martin Pärn, kunstiteadlane Eva Näripea ning üliõpilaste esindajana Helen Oja valis välja 32 kandidaati, moodustades kaheksa kategooriat.

Žürii esimehe Eerik Olle sõnul esitati võistlusele rekordiline arv töid, muutes hindamisprotsessi tavapärasest keerukamaks ja aeganõudvamaks. Samas annab see märku eriala tugevusest ja tööde kvaliteedist ning tellijaskonna kasvavast teadlikkusest — just kandidaadiks esitatud tööde puhul on olnud märksõnaks tellija ja sisearhitekti tulemuslik koostegutsemine.

Võitjad tehakse teatavaks arhitektuurivaldkonna ühisel aastapreemiate galal 4. detsembril Arhitektuurikatlas, kus lisaks sisearhitektuuri preemiatele kuulutatakse välja Eesti Arhitektide Liidu, Eesti Maastikuarhitektide Liidu ja kultuurkapitali arhitektuuri sihtkapitali preemiad.

Vaata võistlustöid galeriis ja seejärel vali allpool oma lemmik. Publiku lemmik kuulutatakse välja auhinnagalal. Jäta ka ka oma meiliaadress, sest loosime välja kutse kahele auhinnagalale. Hääletada saab kuni 2.12 kl 12. Võitja on selgunud — palju õnne, Luule German!