Interjöör on üldiselt kujundatud klassikalisese stiilis, kuid leiab ka modernsemas võtmes kodusid.

1. Tallinn, vanalinn, 6 tuba, 2 000 000 €
Korteril kaks sissepääsu ning väga hea kasutada näiteks esinduskorterina. Niguliste tänava poole jäävad suur elutuba ning söögituba. Akendest avanevad kaunid vaated Niguliste kirikule ja haljasalale. Korteris neli magamistuba (kõik eraldi) ning kaks vannituba, saun, mullivann. Vaata lähemalt SIIT


2. Tallinn, vanalinn, 11 tuba, 1 600 000  €
Korter paikneb hoone kahel viimasel korrusel ja on eraldatud kaheks eraldi korteriks. Korter A - paikneb hoone keskel, aknad avanevad maja ette - Suur-Karja tänavale ja maja küljele. Korter B - korter paikneb hoone paremas tiivas, aknad avanevad maja ette - Suur-Karja tänavale ja maja küljele, pääs VI korrusele on läbi magamistoa. Vaata lähemalt SIIT.


3. Tallinn, vanalinn, 12 tuba, 1 550 000  €
350 ruutmeetrine korter - 4 magamistuba, elutoad, kabinet, suur köök, 3 vannituba ja wc-d ning saun. Kaminad asuvad nii esimese korruse külaliste vastuvõtutoas kui ka neljanda korruse elutoas. Vaata lähemalt SIIT


4. Tallinn, vanalinn, 4 tuba, 1 290 000  €
Korter paikneb kahel tasandil, neid ühendab karastatud klaasist astmetega trepp. 4. korrusel asuvad 3 magamistuba, millest 2 on privaatse wc ja vannitoaga. 5. korrusel köök-elutuba, sanitaarruumid ning saun. Elutoas 180 kraadi pöörlev disainkamin.

Hoone kandekonstruktsiooniks on raudbetoon ja teraskanduritest kombineeritud sõrestik. Kasutatud on kalleid looduskivimaterjale, tehnoseadmed on tipptasemel - vesipõrandaküte, ventilatsioon, jahutus kõikides korterites, 2 luksuslikku lifti. Vaata lähemalt SIIT.   


5. Tallinn, vanalinn, 3 tuba, 1 200 000  €
Eksklusiivne ja valgusküllane korter Raekoja platsi kõrval. Korteri sissepääs on maja viimasel, viiendal, korrusel ja see ulatub läbi kahe korruse. Korteri esimesel korrusel on esik, suur elutuba koos avatud köögiga ja WC. Teisel korrusel on siserõdu, mida saab kasutada kabineti või puhkeruumina, põhimagamistuba koos oma vanni, duši ja WC-ga ning pääsuga rõdule, veel üks magamistuba ja WC. Vaata lähemalt SIIT.