Anna meile nõu, millest aastavahetuse meeleolu loomisel lähtuda!

Parima efekti saavutamise võti on kaunilt kujundatud õhtusöögilaud. Vali kindlasti enne kaunistamise alustamist teema. Särava disainilahenduse puhul kasuta näiteks läikiva efektiga tekstiilsalvrätte, puista lauale litreid ja otsusta kindlasti efektsete söögiriistade kasuks. Naturaalsema look’i tarbeks too loodus tuppa — raagus oksad, männioksad, käbid ja muu taoline kraam. Aseta igihaljad taimed laua keskele või koos linase salvrätiga igale taldrikule eraldi.

Milline näeb välja sinu enda aastavahetuse lauakujundus?

Olen juba otsustanud särava ja kuldse stiili kasuks, mida plaanin kombineerida tumeda linase laudlina ja salvrättidega. Lauakaunistustena kasutan kuuseehteid, mis asetan kõrgetesse vaasidesse. Taldrikud valin lihtsates hallides toonides ja lisan neile efekti loomiseks litreid ja kuldsed söögiriistad. Aastavahetuse meeleolu ongi garanteeritud!

Kuidas sa sellel aastal aastavahetust veedad?

Loomulikult pere ja sõpradega! Ma armastan aastavahetust — see on täiuslik tähtpäev, mida tuleb kindlasti tähistada koos armsate inimestega.

Johanna retsept piduliku aastavahetusatmosfääri loomiseks.

- Kasuta palju küünlaid — õige meeleolu loomisel on valgus väga olulisel kohal. Pikad küünlad aseta visuaalselt mõjuva kompositsiooni loomiseks tähelepanu keskmesse, teeküünaldega aga lisa meeleolukat kuma.

- Kata laud erinevas suuruses taldrikutega. Näiteks on hetkel väga trendikad tavaliste söögitaldrikute alla asetatavad suured ja dekoratiivsed serveerimistaldrikud.

- Isiklikuma lähenemise näitamiseks loo kõigile külalistele nimekaardid.

- Hubasuse lisamiseks kasuta läbikumavaid klaasesemeid nagu vaase, karahvine ja joogiklaase, mis kõik kaunilt küünlavalgust peegeldavad. Glamuurse stiili tagamiseks kasuta kulda ja sära.

- Dekoratiivsed kuuseehted sobivad ka peolaua kaunistamiseks — loo pidulik lauakaunistus asetades neid kobarasse kokku või hoopiski eraldi iga taldriku kõrvale

LOE LISAKS: