Millele kodu kujundamisel enim rõhku panna?


Alati tuleb vaadata ruumi kui tervikut, mitte osta üksikuid detaile. Hästi oluline on jälgida ruumi valgust. Kui on palju avarust ja valgust, võib tuua sisse rohkem tumedaid toone. Kui on hämar ruum, tuleb eelistada helgust ja heledust.

Soovitan alati materjalidega mängida — diivan ühest kangast, tool teisest. Näiteks kui samet on parasjagu populaarne, ei tasu kohe kõike sametiga sisustada, vaid mängida erinevate struktuuridega. Näiteks viia diivanipadjad toolidega kokku. Eri materjalide kooslus annab huvitavama lahenduse.

Suuremad detailid ruumis tasub muretseda rahulikumat tooni — eelistada näiteks naturaalseid loodustoone, halli variatsioone. Julgemaid värve saab sisse tuua näiteks tugitoolide, söögilaua toolide või diivanipatjadega. Nahkmööblil on populaarseim ning ostetuim toon endiselt konjak. Sellel sügisel soovitame klientidele tumedamaid värve, erinevaid siniseid-rohelisi toone, näiteks samblarohelist, tugevat meresinist.

Millised on levinumad vead, mida siseruumi kujundamisel tehakse?


Kindlasti peaks lähtuma oma ruumi mõõtudest. Tihtipeale veab aga kujutlusvõime inimesi alt ja pingutatakse mõõtudega üle. Ruumis peab olema õhku ja avarust. Kui endal pole head ruumitunnetust, ei tasuks karta kasutada sisekujundaja abi.

Sama on värvidega — tuleb tunnetada ega tasu üle pakkuda. Pigem end esialgu värvidega tagasi hoida, sest neid saab alati sisustuselementidega juurde tuua.

Soovitan alustuseks vaadata erinevaid katalooge või veebilehti, et valida välja oma stiil. Kui meeldib põhjamaine rahulik stiil, siis tasub kindlasti külastada meie salongi. Püüame pakkuda Eesti inimese maitsele sobilikku mööblit — puhaste joontega, palju naturaalseid materjale.

Millised on teie enda lemmikud, kes loovad meeldejäävat toodangut?


Kvaliteetsed diivanid ja tugitoolid toome maale Taani tootjalt Theca, kelle tugev disainerite meeskond loob iga aasta uusi trendikaid mudeleid. Thecat inspireerib disaini loomisel loodus ning eesmärk on luua meie kodu jaoks parimad lahendused. Oma tootevalikus pakume mugavaid ergonoomilisi Flexluxi tugitoole ja trendikaid Theca diivanite mudeleid. Uudseks mugavaks nüansiks on elektriline istmesügavuse muutmine, mis annab võimaluse eriti mõnusalt pere rüpes aega veeta. Flexluxi sari oma tugitoolide ja diivanitega on populaarseks saanud just kõrge kvaliteedi tõttu. Iga tootega on kaasas garantiipass, mis annab toodete mehhanismidele kümneaastase garantii. Neil mõlemal on üks ja sama tehas, brändid ise erinevad: Theca hästi modernne, Flexlux rõhub rohkem ergonoomilisusele ja pikaajalisusele. Kindlasti kuulub minu lemmikute hulka veel Taani mööblitootja Caso, mille märksõnadeks on hästi puhas stiil, kergus, helgus ja naturaalne puit. Kuna tegemist on väikepereettevõttega, on hinnad küll natuke kallimad, aga tooted see-eest trendikad ja kvaliteetsed.