Paremate ja kiiremate tulemuste nimel kasutavad tippkokad sageli auru koos tavapärase kuumusega. CombiSteam Deluxe ahjus võib kasutada toiduvalmistamisel auru — see on parim viis toidu loomuliku maitse ja headuse säilitamiseks. Või kasutada nii auru kui ka kuumust ja tulemuseks on seest isuäratavalt õrn ja väljast kuldpruun ning krõbe liha. Lisaks võib küpsetada, praadida, grillida ja isegi toitu aeglaselt valmistada.

Nutikad valikud
Neue Kollektioni ahjudes on ühendatud täiustatud tehnoloogia, nutikas disain ja praktilised omadused, mis võimaldavad teil valmistada professionaalsel tasemel suurepäraseid roogi. Nutikal CuliSense’i ahjul on suur hulk uuenduslikke omadusi, mis kõik aitavad uusi kokandustippe vallutada.

Neue Kollektioni ahjud ühilduvad märkamatult ülejäänud köögiga. Tänu rohketele valikutele saab oma köögiruumi tõhusalt ära kasutada: kompaktsed ahjud väiksematesse köökidesse või tavaahjule lisaks ning täissuuruses mudelid keskmistesse ja suurtesse köökidesse.

Täiuslikult puhas
Vaid ühe nupuvajutusega saab ka ahju puhtaks. Isepuhastusfunktsioonid võimaldavad nautida oma töö vilju ning ahi kõrvaldab jäägid ise. CuliSense’i ja MaxiKlasse™ ahjudel on Pyroluxe®-i isepuhastussüsteem. Kuumutage lihtsalt ahi 500 °C-ni ja toidujäägid muutuvad peeneks tuhaks. Seejärel lihtsalt niiske lapiga tuhk ära pühkida. ProCombi auruahjul on aurpuhastusprogramm, mis aitab teil kõrvaldada ka kõige kangekaelsemad toidujäägid.

Suurejooneline disain
Tagasihoidlikult, kuid alati stiilselt on ühendatud ülikvaliteetsed materjalid, puhtad jooned ja praktilised omadused. Valikus on klassikalised materjalid, nagu harjatud teras ja rafineeritud alumiinium stiilse sõrmejäljevastase kaitsekihiga.

Electrolux CombiSteam SousVide ahjuga on toidu temperatuuri võimalik kontrollida 1 kraadi täpsusega, mis tähendab, et välistatud on kõrbemine või üleküpsemine ning toit tuleb iga kord ideaalne. Ahju juurde on võimalik osta ka vaakumseade Electrolux CombiVacSealer, mis eemaldab küpsetuskotist 99,9% õhust ning tagab ühtlase küpsemise ja eelküpsetamise puhul toidu pikaajalise säilimise. Uues nutiahjus on enam kui 80 eelseadistatud retsepti, mis juhendavad kasutajat puutetundliku ekraani kaudu läbi kõikide toiduvalmistamise etappide alates tooraine kogustest kuni toidu valmimiseni.

Electrolux Eesti juhi Andres Keskeri sõnul on uus ahi lisaks nii nõuandja, eksperdi kui ka kokaabi eest ning sobib tänu juhendatud küpsetamise võimalusele ja enam kui 200 automaatprogrammile ideaalselt inimesele, kes ei tunne ennast toiduvalmistamisel kindalt ja vajab juhendamist. „Meie eesmärk on tuua sous-vide profiköögist kodukasutajani, et pakkuda inimestele võimalust valmistada tipprestorani kvaliteedile vastavat toitu lihtsate vahenditega oma kodus,“ lisas Kesker.

Jaga
Kommentaarid