Ultramoodne ja aegumatu klassika − Eamesi tool
Klassika mööblidisainis. See päris esimene mudel loodi 1950. aastal ja võib julgelt väita, et Eamesi tool oli 20. sajandi üks silmapaistvamaid disainesemeid. Kui aus olla, siis on see endiselt võluv…

Polüpropüleenist iste on paigutatud neljale jalale, mis omakorda koosnevad metallvarrastest. Tooli jalad on valmistatud puidust ja on viimistletud läbipaistva lakiga. Saadaval on nii laste kui ka täiskasvanute mõõdus toole. Värvitoonide valik on uskumatult lai (muuseas, algmudelid olid viimistlemata puidu, elevandihalli ja pärgamendi tooni). Too oma koju ka killuke kuulsat maailmadisaini!
www.minutuba.ee

Kasti ja kapi asemel lõbus paberkott
Lastetuba on laste mängumaa, kuid õhtul tuleb mänguasjad siiski kokku korjata. Üks hea võimalus sahtlite-kappide-kastide asemel on paberkott. See vahva mänguasjakott on tehtud paberist ja on lõbus sisustuselement igasse lastetuppa. Kott on vastupidav ja korduvkasutatav. Hind: 17 eurot www.homefromnorth.com

Hoiukott võib olla ka taaskasutatud teksamaterjalist!
Tipitiri väärtustab taaskasutust ja nende teksamaterjalist tooted on valmistatud teksatööstuse jääkidest ehk näidiseks saadetud kangast. See on läbi pestud, et eemaldada liigne värv ja keemiline töötlus ning muuta kangas lapsesõbralikuks. Hoiukott Denim Maxi on hea koht, kuhu mänguasju hoiule panna. Hind: 55 eurot
www.tipitiri.ee

Midagi õrna beebile ja arendavat väikelapsele
Igaüks meist soovib oma beebile puhast, ilusat ja pehmet keskkonda. Taani bränd Fabelab oma toodete disainimisel ja tootmisel just sellest lähtubki. Kõik voodipesud, tekid, toakaunistused ja mänguasjad on 100% orgaanilisest puuvillast, mahedate toonide ning lihtsate geomeetriliste kujunditega. Nende mängutekid on väga mitmeti kasutatavad ja need arendavad lapse kujutlusvõimet. Näiteks saab Fabelabi volditavaid tekke kasutada nii beebi magamiskoti, tegelusteki kui ka mänguasjana ning seda erinevat pidi kokku sõlmides võib kergesti saada linnu, luige, paadi, pardi, dinosauruse vms.
www.minutuba.ee

Lustlik SNURK-i voodipesu
Ka lastetuba võib olla stiilselt minimalistlik — puhtad ja valged seinad, lihtsate joontega mööbel ning funktsionaalsed sisustusaksessuaarid. Samas ei tohiks unustada neid nii vajalikke vimkasid, mis põngerjate fantaasiat ergutavad ja pisikeste inimeste julgeid unistusi tiivustavad. Ka neid unelmaid, mis tegelikkuses kunagi täide ei pruugi minna.

Sageli piisab pisikestest detailidest, et lastetuba oleks lustlikum ja rõõmsanäolisem. Toredalt ülemeeliku üldmulje saavutamiseks on mõnusaks näiteks mängulised SNURK-i voodipesud. Tahad saada kosmonaudiks? Unistad baleriinina lavalaudadel hõljumisest? Või soovid enda kartmatust ja südameheadust tõestada rüütlina? Aga palun. See kõik on võimalik. Poe ainult voodisse ja unista. Ja muide — need voodipesukomplektid sobivad lastele, aga ka ägedatele lapsemeelsetele täiskasvanutele.

Kellele ei meeldiks kutsud ja kiisud? Kui kodu on liiga pisike lemmikloomade pidamiseks või lihtsalt tundub ebahügieeniline koeri-kasse voodisse lubada, siis tekile prinditud tuduv karvakera on öisteks unedeks igale põnnile turvaline kaaslane.


Lahedad voodipesu on müügil Stockmanni kaubamajas. Hind: alates 69,90 eurot

Pilvekell
Lastetuppa sobib hästi mõni tore seinakaunistus. Tipitiri valikust leiab pilvekella, millele võib ise värvide või kriitidega numbreid peale joonistada. Pilvekellale saab seltsiks sättida veel erinevas suuruses imearmsaid pilvekesi.
www.tipitiri.ee

Superkangelased seinale uutmoodi
Modernne superkangelane on praeguse aja üks kuumemaid teemasid! Sinu väike dude on juba ammu palunud, et alustaksid tema superkangelase toa kujundamisega? Vaata suurepäraseid lahendusi, kuidas selline tuba ilma liigse vaevata valmis teha. Batmani nagi — käsitsi valmistatud ja värvitud nagi, kuhu saab riputada riideid, plakateid vms. Ideaalne detail, mis lisab seinale vau-efekti! Batmani seinakleebised — suurepärased kasutamiseks siledatel pindadel nagu seinad, uksed, peegel, mööbel jne. Kui superkangelaste vaimustus möödub, on kleebiseid lihtne eemaldada, samuti ei jäta need jälgi.

SAMAL TEEMAL: