Korteri esimesel tasapinnal asub avar esik koos garderoobiga, panipaik, töötuba, valgusküllane elutuba koos suure köögi ja söögitoaga, vannituba saunaga ning kaks magamistuba, millest üks koos vannitoa ja tualetiga. Põrandaid katab naturaalne tammeparkett, osaliselt kivi. Siseuksedki on kooskõlas põrandaga — kasutatud on tammespooni. Toonid on korteris rahulikud ja neutraalsed. Seinu katavad arvukad looduspildid.


Suures magamistoas on vannituba, mis on eraldatud klaaslükanduksega. Siiagi jagub pilte, mis elavdavad interjööri. Läbimõeldud on pesuruumi valguslahendus, mida saab reguleerida meeleolu ja vajaduse järgi. Vannitoas püüab pilku erikujuline kraanikauss ja rätikud on kenasti kokku rullitud ning sobivad seega hästi sisekujunduselemendina avatud riiulile. 



Köök on valminud eritellimusel ja taas on kasutatud tammepuitu. Töötasapinnad ja köögisaareke on plaaditud, nii on hea ja lihtne puhtust hoida.

Teisel tasapinnal asub suur tuba, kuhu on sisse seatud töötuba ja raamatunurk. Tuba ehivad puittalad. Toast pääseb avarale terrassile nautima vaadet üle Viimsi Tallinna lahele.

Korter Viimsis Aiandi tee 16:
5 tuba, pindala 187,6 ruutmeetrit.
Korter on müügis kinnisvaraportaalis city24.ee.