Toa omanik on 6-aastane tüdruk. Mööbli on valmistanud käsitööna tubli meistrimees. Toast pääseb otse väiksesse garderoobi. Hästi on läbi mõeldud valgustus ja tuppa jagub küllaldaselt ka loomulikku valgust. Igatahes on see väga mõnusa auraga tuba.

Noor neiu sai heledates toonides vintage-elementidega toa sünnipäevaks ja siin valitseb mõnusalt helge meeleolu. Mööbli puhul sobib ütlus — mis ühele vana, see teisele uus. Vanaema serviisi teekann on sobilik ehete hoidmiseks. Kõik on detailideni läbi mõeldud.

Tegu on pisikese preili toaga. Beebitoa mõte sündis täiesti juhuslikult, üritades väikest ruumi võimalikult efektiivselt ära kasutada ning samas teha sellest üks tore ja rõõmsates värvides mängutuba. Seina kaunistab lahe maaling ja nutikalt on seinale riputatud lapse kleidikesed.

Lastele meeldivad multifilmi- ja filmikangelased ja nii mõnegi neist võid oma tuppa lasta! Ühe pere laste lemmikuks on “Jääaeg” ja pereisa meisterdatud “aksessuaar” pakub palju rõõmu!

Katusekorrusele ehitatud poisi tuba, kus lemmikmotiiviks on Inglismaa. Linliku aktsendiga tuba Londonis…

Vahva lastetuba, mida on koos laste kasvamisega mitu korda ümber kujundanud. Pereisa meisterdatud on narivoodi. Alumine osa sai laiem, et lastel oleks rohkem ruumi. Lisaks on toas hästi suur kirjutuslaud, mis onpaigutatud aknalaua asemele, et kõik asjad ära mahuks ja mõnusalt tegutsemisruumi oleks.

Suurelt õelt päranduseks saadud tuba läbis uuenduskuuri ja on nüüd koduks väikesele õele. Mõjutusi on saadud venna filmiarmastusest. Neutraalsele tapeedile annab särtsu kirev sein ja ema valitud kujunduselemendid. Toaelaniku enda lemmik on vahva Batmani poster.

Tuba meenutab allveelaeva, laele tehtud luugi kuju on ääristatud valgustusega. Luugi sisse on joonistatud taevas lindudega. LED-ribad valgustavad seinakaarti. Täiendava efekti annab ümmarguse raamiga peegel, mis meenutab allveelaeva akent ja kapi seinale liimitud käsitsi tehtud merihobu kuju.

3-aastane tüdruk sai endale korteri ümberehitamise käigus päris oma toa — helges romantilises stiilis. Toas on küll vaid 7,5 m2 põrandapinda ja madalamas osas kõrgust vaid 80 cm, aga kõik, mis vajalik, mahub tuppa ära ja jääb piisavalt ruumi ka mängimiseks.

See on meie poiste tuba. 8- ja 10-aastane saavad toa jagamisega ilusti hakkama. Kuna poisid on Simpsonite fännid, siis ei olnud vaja toale teemat kaua otsida. Pimedaga läheb tuba tänu integreeritud rgb-led-valgustitele lausa elama.

  • Vaata kauneid koduspaasid SIIT.