Homedit.com on kokku pannud 50 kaunist Skandinaavia stiilis kööki, mille hulgast leiab nii klassikalist, modernset kui ka eklektilist. Vaata pilte SIIT ja kui sinulgi on kodus Skandinaavia stiilis köök, siis saada meile sellest pilt või pildid märgupealkirjaga "Skandinaavia köök" aadressil moodnekodu@delfi.ee.

Helge ja heleda stiiliga kodu on ka armastatud lauljal Maikenil. Kui Maikeni kodu oleks laul… Siis soleeriks teile klassikaline põhjamaine kujundusstiil, saatjaks kõrvalmajast pärit lapsepõlvemälestused, refrään aga räägiks rannaküla rajajate pärandist. Mugavast, häid ideid tulvil majast õhkub hubast kodusust ja õnnestavat turvatunnet.
Loe lugu SIIT.

Skandinaaviapärane korter Kalamajas
Skandinaaviapäraselt kaunis ja modernsem korter asub ka Kalamajas. Selle on kujundanud Angelika Vehviljainen, kes andis lihtsate nippidega vanale Kalamaja korterile uue hingamise. Angelika soov oli tuua korterisse valgust ja helgust. Korteri heledad pinnad on kui neutraalne foon, mille taustal iga mööblitükk aina rohkem särab ja paremini esile tuleb. Heledatest toonidest läks käiku neutraalne valge... Loe edasi SIIT.

Skandinaavia stiil toob tuppa valgust
Skandinaavia stiilist oskab muidugi palju rääkida sisekujundaja Kadi Jair (end. Kärtner), kellele sisekujundajana just see stiil kõige südamelähedasem. Loe meie intervjuud Kadiga SIIT.