Ühetoalise korteri elutuppa peab mahtuma kõik eluks vajalik — magamisase, kodukontor ja kui köök juhtub väga pisike olema, siis ka söögilaud. Nimetatu kõrval tundub, et garderoobile ja isiklikele asjadele koha leidmine võib kujuneda küllaltki tõsiseks väljakutseks. Siin elamises on aga esemete paigutusega kenasti hakkama saadud ja leitud on pisut ruumi privaatsuselegi. Magamisnurk on ülejäänud toast eraldatud kummuti ja raamaturiiuliga.

Igati vajalik ese pisikeses elamises on mitmeotstarbeline klapplaud, mida saab kohandada nii kirjutuslauaks kui ka söögilauaks. Laua kohal rippuv lamp on pärit IKEA-st, toolid on taaskasutus.

Kui ruumiga meisterlikult ümber käia, saab ka ühetoalisesse korterisse mahutada terve hulga meeleolu loovaid pilte.

Tillukeses köögis on avarusele mõeldes asendatud tavapärased köögikapid avatud riiulitega. Kuigi avatud riiulid vajavad usinat perenaist, kes ei pelga riiulitelt tolmu võtta, on tulemus pisikest vaeva väärt.

Hea valik pisikesse ruumi on loomulikult valge — ükski teine värv ei suuda ruumi piire nii võimsalt suuremaks “petta”.

Pisut värvi võib ju endale lubada ka pisikeses kodus — üks sein on värvitud mahedaks heleroosaks.

Pisike esik mahutab tänu nagidele palju. Ja, et mitte ilmaaegu ruumi raisata, on need kinnitatud riiulile, kuhu mahub terve kollektsioon mütse, salle ja kübaraid.

Allikas: Fantastic Frank