1. IMM Cologne: 13.-19. jaanuar Köln, Saksamaa.
Messile oodatakse üllatuserohket disaini. Oodatakse eksponente ja selle ala otsustajaid igalt poolt maailmast (osaleb rohkem kui 1100 firmat 50 riigist). Näitused, trendiesitlused, ringkäigud ja erialakohtumised omasugustega. Messil näeb igapäevaste lahenduste kõrval disainerite loodut ja luksuslikku lähenemist. 

2. MAISON&OBJET: 24.-28. jaanuar, Pariis, Prantsusmaa.
Esimene Maison et objet toimus aastal 1995. Kogunevad oma ala tipud ja 260 900 ruutmeetril avaneb võimas kodusisustusmaailm, kus osaleb 5400 eksponenti ja kuhu oodatakse üle 150 000 külastaja. Sisekujundusideed, mööbel, aksessuaarid, kangad ja lauafurnituur — need kõik leiab messilt, kus kohtuvad äri, inspiratsioon ja loovus. 

3. Stockholm Design Week: 3.-9. veebruar Stockholm, Rootsi.
Kui osaled Stockholmi disaininädalal, siis saad osa ka samal ajal toimuvast Stockholmi mööbli- ja valgustimessist. Kogu linnas toimub sel ajal rohkem kui 60 põnevat disainisündmust. See on suurim kodusistusmess Skandimaavias. Stockholm Design Week koondab uued tooted, uued materjalid, uued teadmised, uued trendid, uued ärivõtted, uued kontaktid ning uue keskkonnasäästlikud ja tehnoloogiliselt kõrgel tasemel lahendused. 

4. Design Indaba Expo: 28. veebruar– 2. märts, Kaplinn, Lõuna-Aafrika.
Rohkem kui 30 000 külastajat igal aastal. See on hea võimalus disaineritele oma loomingu tutvustamiseks nii avalikkusele kui ka edasimüüjatele.  Külastajad saavad osaleda mitmetel üritustel, mis seotud reklaami, käsitöö, moe, uue meedia, kirjastuse, visuaalse kunsti ja ehtemaailmaga.  

5. Design Days Dubai: 17.-21. märts, Dubai, Araabia Ühendemiraadid.
Piirkonna juhtivaid disainimesse, kus eelkõige peaks huvi jaguma kollektsionääridel, sest saadaval on disainimaailma erilisemad objektid. Osa saab mitmetest töötubadest, installatsioonidest ja live-esitlustest. 

6. DesignMarch: 27.-30. märts, Reykjavik, Island.
DesignMarch toimub viiendat korda ja siit leiab kõike: moest mööblini, arhitektuurist toidukunstini, festivalidest näitusteni. Osa võtavad nii kohalikud kui ka välismaa disainerid, kuulata saab loenguid. Üle150 disainisündmuse. 

7. Light + Building: 30. märts- 4. aprill, Frankfurt Main, Saksamaa.
Suurim valgustus- ja ehitusmess, üle 2300 eksponendi ja 196 000 külastaja ainuüksi välismaalt. Märksõnadeks evolutsioon  valguse ja inimese vahel.

8. Milan Furniture Fair: 8.-13. aprill, Milano, Itaalia.

Milano mööblimess sai alguse aastal 1961, kui Salone del Mobile avas uksed, et tutvustada Itaalia mööblit ja sisustuselemente välisturgudele. Eelmisel aastal osales 285 698 ärihuvilist. üle 38 000 tavakülastaja ja 6578 pressiinimest. Kogu linn on selle sündmuse ootel ja hotellitoa peaks broneerima varakult.

9. International Contemporary Furniture Fair: 17.-20. mai, New York, USA.
26. korda toimuv suursündmus. Eelmisel aastal kogunes 570 eksponenti 31 riigist, esitledes oma mööblit, vaipu ja põrnadakatteid, valgusteid, seinakatteid, kangaid, köögi- ja vannitoaesemeid. 

10. The Russian Interior Show: 20.-24. mai, Moskva, Venemaa.
Suurejooneline sündmus, kuhu kogunevad disainihuvilised Venemaalt ja Ida-Euroopast. Mõeldud mööblitootjatele ja edasimüüjatele, kes soovivad siseneda Venemaa turule. Mess toimub teist korda ning tutvustatakse mööblit, kodu- ja kontorimööblit, köögi-, vannitoa- ja õuemööblilahendusi. 

11. Clerkenwell Design Week: 20.-22. mai, London, Suurbritannia.
Clerkenwelli disaininädal toimub viiendat korda, kohale oodatakse oma ala juhtivaid nii kodu- kui ka välismaalt: näitused, töötoad, installatsioonid ja palju muud.  

12. Belgrade Design Week: 25. mai–1. juuni, Belgrad, Serbia.

Belgradi disaininädalal osalevad tuntud ja armastatud arhitektid ja disainerid. Müts maha erafirma BDW ees, kes peaaegu riigi toetsueta kogu asja ajab. Rahvas on selle hästi vastu võtnud ja tegu ongi pigem mõnusa ja vaba õhkkonnaga, kus kohtuvad ühiste huvidega inimesed.

13. DMY International Design Festival: 28. mai–1. juuni, Berliin, Saksamaa.
12ndat korda näeb ilmavalgust Tempelhofi ajaloolises lennujaamas toimuv unustamatu disinisündmus. Kui satud sel ajal Berliini, tasub kindlasti läbi astuda. Toimuvad konverentsid, töötoad ja palju muud põnevat, kust saab küllaga ideid koguda.

14. Design Month Graz: 30. aprill–1. juuni, Graz, Austria.
7ndat korda toimuv kuu aega kestev disainiüritus koondab eri huvigruppe ja sündmusi: kaasatud on ettevõtted, institustioonid, muuseumid, toimuvad festivalid, avatud on galeriid ja poed. Disainikuuga näidatakse loovettevõtete tähtsust Austrias. Eelmisel aastal käis üle 75 000 külastaja.

15. Paris Design Week: 8.-14. september, Pariis, Prantsusmaa.
Üle 100 000 külastaja osales eelmisel aastal. Huvlised saavad osa kvaliteetdisainist, pidudest, uutest kohtumistest ja uuendusetest. 

16. Furniture China: 10.-14. september, Shanghai, Hiina.
5päevane mööblimess pole tuntud vaid Aasias, vaid kogu maailmas.Eelmisel aastal osales ligi 292 eksponenti välismaalt. Koht, kus saab vahetada mõtteid ja muljeid disaini ja kultuuri tasandil.

17. London Design Festival: 13.-21. september, London, Suurbritannia.
Londoni disaininädal on kirju ja pakub huviväärset igaühele. Samal ajal toimuvad saab osa ka üritustest 100% Design ja Decorex.

18. Biennale Interieur: 17.-26. oktoober, Kortrijk, Belgia.
Iga kahe aasta tagant toimuv 1968. aastal alguse saanud disainiüritus, kus ühendatakse kommerts ja kultuur.  Biennale Interieur on kohtumispaigaks trendiaustajaile ja disainigurmaanidele,  sel aastal oodatakse osalema 84 000 huvilist, peamiselt professionaale ja entusiaste Prantsusmaalt, Hollandist ja Saksamaalt. 

19. Dutch Design Week: oktoober, Eindhoven, Holland.
Sellel sündmusel on külalised tunnistajaks nutikatele lahendustele, uuenduslikule disainile ja vormile ning tulevikutrendidele. Inspiratsiooni jagavad oma viimaste teostega üle 2000 disaineri. Eelmisel aastal 250 000 külastajat. 

20. Design Miami/: 3.-7. detsember, Miami, USA.
Märksõnadeks on disainikultuur ja kogemuste vahetamine. Design Miami/ koondab kollektsionäärid, disainerid, kuraatorid ja kriitikud.Disainerite ja arhitektide kogunemispaik.

Allikas: Freshome.com