HANDED BY valikusse kuuluvad sisustusaksessuaarid ja dekoratiivelemendid, mille valmistamisel lähtuvad disainerid säästvatest põhimõtetest. Kasutuses on vaid looduslikud ja kiirelt taastuvad toormaterjalid nagu bambus ja kaneelikoor. Tooted ei valmi mitte suurtes vabrikutes, vaid kohalike naiste käsitööna pisikestes Vietnami ja Hiina külakestes. Handed By on investeerinud ka jäätmete vähendamisesse ning nende valikus on nii mitmedki esemed valminud just taaskasutatud tootmisjääkidest.

ANIZA tooted valmivad Mehhiko külades kohalikust puuvillast ja villast. Tekstiile töödeldakse ainult naturaalsete ja ökoloogiliste pigmentidega.

INDIGI on Lõuna-Aafrika bränd, mis kasutab vaid kohalikku päritolu toorainet ja nii disainerid kui ka meistrid on eranditult kohalikud.

IOTA leivanumbriks on käsitsi kootud tekstiilid ja missiooniks anda tööd Tel Avivi töötutele naistele.

LA PETITE PAPETERIE FRANCAISE’i tootmisprotsess toimub samuti algusest lõpuni vaid Prantsusmaal. Materjaliks on taaskasutatud paber, millesse on segatud ka teisi tootmisjääke - näiteks mandlikoori, nahka ja vetikaid.

KORAKOT on Tai päritolu kunstnik, kes toodab oma perekonna traditsioone järgides valgusteid. Valgustid on valmistatud kasutatud kalavõrkudest, riisipaberist ja bambusest.

HAPPILY EVER PAPER kombineerib kohalikku tootmist null-prügi põhimõttega. Materjalideks on paber ja tint, mille jäägid viimse kübemeni ümber töödeldakse.

MAZE INTERIOR ammutab inspiratsiooni vanametallist. Keskendunud on nad eelkõige riiulite ja nende kinnituste tootmisele.

STOOLY väljakutseks on kartongist laudade ja toolide valmistamine. Kiiduväärt ja õilsa ettevõtmisena lubavad nad istutada iga müüdud toote pealt ühe puu!

JURIANNE MATTER’i kodutekstiil on valmistatud ökoloogilisest puhtast puuvillast, mis on kasvatatud ilma taimekaitsevahendite ja väetisteta.

CHABATREE ahjuvormid on valmistatud naturaalsete õlidega töödeldud emailitud malmist. Tiigipuu pärineb Tai säästvalt majandatud istandustest.

WALLPEPPER’i valikus on PVC-vabad tapeedid, millele on välimuse andnud nii noored disainerid kui ka kunstiajaloo tuntuimad meistrid.

SAMAL TEEMAL: