1. Kuni 350 eurot

Tilluke korter Tallinnas Graniidi tänaval, 19.20 m2, 350 eurot

Pisikese eelarvega kodu suuremas linnas ei ole sugugi lihtne leida — enamasti on saadaval olevad korterid kas renoveerimist vajavad, möbleerimata või mõeldud lühiajaliseks üürimiseks. Suure otsimise peale võib aga Kalamajast leida ühe pisikese renoveeritud korteri, kus on olemas kõik eluks vajalik ja mille saab oma sisustusega kenasti hubaseks kujundada.

Maitsekas elamine Pärnu rannarajoonis, 28,6 m2, 250 eurot

Pärnus seevastu ei ole probleemi leida maitsekalt sisustatud ja renoveeritud korter alla 300 euro eest kuus ja seda kesklinnas või rannarajoonis. Asja konks on muidugi selles, et enamikest kodudest tuleb turistide saabudes välja kolida või kordades kõrgemat üüri maksta. See kaunis elamine Roosi tänaval asuvas äsja renoveeritud puitvillas paistab hoolimata oma vähestest ruutmeetritest silma avara ruumikäsitluse ning helge ja põhjamaise sisekujunduse poolest. Elamises on kaks tuba — köögiga ühendatud elutuba ja magamistuba.



Retrohõnguline korter Tartus Annelinnas, 43.9 m², 330 eurot

1970ndatel ehitatud nõukogude perioodi kortermaja viiendal korrusel asuv hubane elamine paistab silma oma retroliku sisekujunduse poolest. Korter on hiljuti saanud värske kuue — vannituba, wc ja köök on täielikult renoveeritud. Elutoas ja magamistoas on säilinud algupärane põrand. Kõik aknad on tänapäevased ning korteri juurde kuulub ka rõdu.

Huvi korral vaata lähemalt city24.ee lehelt.

2. Kuni 500 eurot

Hubane soklikorruse korter Tallinnas Kadriorus, 40 m2, 390€

Kui eelarvet pisut tõsta, on võimalik leida näiteks Kadriorgu väike ja hubane korter soklikorrusel. Omapärase sisekujunduse ja uhkete võlvlagedega korteris on vesipõrandaküte, lisaks on paigaldatud kamin. Korter on möbleeritud ja sisaldab kõike eluks vajalikku.

Suure rõduga korter Tallinnas Kassisaba asumis, 32,2 m2, 500 eurot

500-euro eest on võimalik saada juba ka pisut luksuslikum, uues majas asuv kesklinna korter hinnatud Kassisaba asumis. Ühetoalise korteri juurde kuulub ka suur rõdu.

Rõdu ja saunaga korter Pärnu kesklinnas, 66 m2, 400 eurot

Kui Pärnus tuleb pikaaegsele rendile antavaid kortereid tikutulega taga otsida, siis 400 euro eest kuus võib hea õnne kohal leida ka kena korteri kesklinna ja rannarajooni piirimail. Viking Spaaga ühes majas asuv korter paistab silma rohkete akende ja valgusküllaste tubadega. Rõdult avaneb vaade pargile ja Vallikraavile. Korteri juurde kuulub ka saun.

Läbi kahe korruse kulgev saunaga korter Tartus, 91,6 m2, 500 eurot

500 euro eest on võimalik Tartus endale lubada juba palju suurema ja mugavama elamise kui pealinnas. Näiteks leidsime kinnisvarauulutusi lapates suure, läbi kahe korruse kulgeva korteri, mille juurde kuuluvad nii rõdu kui ka saun.

Huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee lehelt.

3. Kuni 800 eurot

Privaatse terrassiga korter Tallinna vanalinnas, 55,10 m2, 750€

Kui eelarve on juba suurem, on ka valikut rohkem. Pealinnas on võimalik selle summa eest leida korter nii Kadriorgu, Vanalinna kui ka Kalamajja, rääkimata korteriga kaasnevatest lisaväärtustest — parkimiskohast, rõdust, saunast või kaminast. Vanalinnast leidsime ühe omapärase sisekujundusega kolmetoalise korteri, mille juurde kuulub 24-ruutmeetrine privaatne terrass. Magamistoas võib aga kaminasse puud lauda ja pimedad sügisõhtud veeta elava tule valguses.

Värvikas korter Tartus Supilinnas, 80 m2, 590 eurot

Tartus ootab Lepiku tänaval uut üürnikku tõeliselt eriline ja värvikas kolmetoaline korter. Praktilise planeeringuga korter koosneb avarast esikust, elutoast, kahest magamistoast, köögist ja wc-vannitoast. Naabritega jagatakse vaikset ja rohelist õueala, kus saab suvehooajal grillida ja päikest võtta.

Läbi kahe korruse kulgev korter Pärnus, 101 m2, 600 eurot

Ranna ja südalinna vahetus läheduses

Aisa tänaval asub kahel korrusel paiknev suurte rõdudega kahetoaline korter, kuhu jagub nii ruumi kui ka avarust. Kodu vaieldamatuks plussiks on nii asukoht kui ka mõnus saunaga koduspaa.

Huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee lehelt.