1. Rookatusega palkmaja Muhumaal,91.60 m2, 149 000€

2014. aastal ehitatud moodne rookatusega palkmaja pakub hubaset ja maalähedast atmosfääri kaasaegses võtmes. Looduskaunil Muhu saarel võib nautida idüllilist rahu ja vaikust ning majas on olemas kõik moodsad mugavused. Maja ees asub lõunapoolne suur terrass, abihoones terrassiga saun ja külalistemaja. Majas on neli tuba ning peakorrusel asub suur ja avar köök-elutuba. Teisele korrusele jäävad magamistoad. Maja ümbritseb korralikult hooldatud hoov põlispuude ja kiviaiaga ning taastatud on ka vana kelder. Huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee lehelt.

2. Mustjala tuulik Saaremaal, 200,5 m2, 163 000 eurot

Kui oled unistanud päris oma tuulikust, siis Mustjalas ootab ostjat renoveeritud Hollandi tüüpi tuulik, mis on maamärgina ilmselt paljudele tuttav. Väljast on tuulik krohvitud valgeks, seest renoveeritud naturaalseid materjale kasutades — interjööris domineerivad puit ja maakivi. Veskis on neli korrust, millest alumisel on köök ja wc. Ülemised korrused on mõeldud eluruumideks. Endine abihoone on samuti kujundatud elamiseks — alumisel korrusel on avar ja stiilne elutuba, wc , ülemisel korrusel magamistuba. Kahe hoone ühenduskohas asub duširuumi ja eesruumiga saun. Mõnus lisa on ka ümber tuuliku paiknev terrass, kus mõnusalt avarusse vaadata, silmi puhata ning kohvi, päikest või muud sööki-jooki värskes õhus nautida. Kompleksi juurde kuulub ka aed, mis on ühelt küljelt ka Saaremaale omase kauni kiviaiaga piiratud. Huvi korral vaata lisa Kinnisvara24.ee lehelt.

3. Uus maja Prangli saarel, 120 m2, 150 000 eurot

Kohas, kus kinnisvara satub müüki harva, on hetkel saadaval uus ja värskelt valminud vesipõrandaküttega maja. Maja esimesel korrusel asuvad köök-elutuba, saun ja duširuum. Teiselt korruselt leiab kolm magamistuba ja trepihalli. Akendest avanevad kaunid vaated metsale ja talvekuudel on võimalik silmata ka merd. Majast ca 200m kaugusel on privaatne liivarand ja ka väike sadam. Huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee lehelt.

4. Inglise stiilis häärber Juminda poolsaarel, 229,6 m2, 325 000 eurot

Kui saareelu tundub kauge, siis pealinnast 62 km kaugusel asuvalt Juminda poolsaarelt leiab tõeliselt pilkupüüdva mereäärse häärberi, mille juurde kuuluvad ka kõrvalhooned. Elamu on avar ja hästi läbimõeldud planeeringuga. Maja ehitamisel on kasutatud Inglismaalt toodud kvaliteetseid ja eksklusiivseid naturaalseid materjale. Kompleksi kuulub veel ka saun ja maitsekalt sisustatud külalistemaja. Privaatne kinnistu on piiratud terves ulatuses aiaga ja ümbritsetud kõrghaljastusega. Ümbruskonnas asuvad seene- ja marjametsad, meri asub 400 m kaugusel.

5. Merevaatega palkmaja Hiiumaal, 128,1 m2, 189 000€

Kõpu poolsaarelt leiab idüllilise elamise kaasaegses palkmajas, mis on ehitatud 2017. aastal. Maja kütab mugavalt soojaks maaküte. Sisekujundus on hele ja põhjamaine, valgust ja avarust lisavad kõrged laed (3.1 m) ja arvukad aknad. Kodu krooniks on avar puuküttega saun. Huvi korral vaata lähemalt City24.ee lehelt.