1. Muinasjutuline maja Kersalu külas, 155.00 m2, 195 000 eurot

Erakordse välimuse ja kvaliteetse rookatusega maja keset männimetsa rohelust pakub suurepärast äraolemist, kus end mugavalt muust elust välja lülitada ja looduse ilu nautida.

Samuti asub kinnistul suur privaatjärv, milles leidub rohkelt erinevat vääriskala. Hinna sees on ka järvel asuvad paadid, mida on soovi korral hea kasutada kalastamiseks. Lõbusalt saab aega veeta veel tünnisaunas ning rahvakiigel, mis mõlemad asuvad järve ääres.

Kinnistul asuva kahekordse maja ehitusel ja siseviimistlusel on rohkelt kasutatud puitu, mis loob hubase atmosfääri ning sobib imeliselt ümbruskonnaga.

Hoone peakorrusel asuvad suur elutuba vene-ahjuga, mis hoiab sooja väga kaua, avar köök, vannituba, eraldi WC ruum, puuküttega saun, tuulekoda ning ca 35m² terrass, kuhu paistab päike terve päeva vältel.

Teiselt korruselt leiab kaks pisikeste rõdudega magamistuba.

Luksuslikust mullivanni ja saunaga vannitoast saab astuda otse päikselisele terrassile!

Huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee lehelt.

2. Sauna ja abihoonega maja Saaremaal Karujärve külas, 81.00 m2, 90 000 eurot

Kui otsid privaatsust ja ilusat loodust ning armastad kala püüda või metsast seeni korjata, siis kõike seda võimaldab kaunis elamine Karujärve külas.

Elumaja on ideaalne nii aastaringseks elamiseks kui ka suvilaks. Kinnistul asub veel väga mõnusa avara lavaruumiga saunamaja. Suures aias jagub ruumi ka väliköögile ja grillimisalale.

Elumajas on 3 tuba, köök, duširuum, wc, väike panipaik ja esik.

Huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee lehelt.

3. Moodulmaja ja saunaga kinnistu Majori järve ääres, 40.00 m2, 75 000 eurot

Mägise maastikuga piirkond on ideaalne koht privaatseks suvekoduks, kus linnakärast puhata. Kinnistu asub looduskaitse all oleva Majori järve ääres, mis on ümbritsetud eramaadega ning avalikku teed järveni ei vii. Seetõttu on järve külastatavus ja puhke-eesmärgil kasutamine vähene.

Krundil asub stiilne ja innovatiivne Easy Home moodulmaja, kuhu on paigaldatud sms-i teel juhitav õhksoojuspump-küttesüsteem, mis on mugav viis nautimaks suvekodu ka külmemal ajal.

Majas on elutuba koos avatud köögiosaga, magamistuba ja wc /duśś. Maja juurde kuulub 25 m2 suurune terrass.

Kinnistul paikneb tünnisaun. Saun on ruumikas ning eesruumi on võimalik kasutada ka voodikohtadena. Saunas on kolm ruumi: eesruum, pesuruum ja leiliruum. Järveni on 80 meetrit ning mugavaks vetteminekuks on rajatud isiklik ujuvsild.

Huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee lehelt.

4. Palkmaja Peipsi ääres,60.00 m2, 160 000 eurot

Kaasaegne palkmaja Kasepää külas lummab maaliliste vaadetega mitte ainult suvel, vaid ka talvel ning sobib hästi nii suvekoduks kui ka alaliseks elamiseks.

Esimesel korrusel asuvad suur elutuba avatud köögiga, saun mille ees on järvele avanev puhkeruum, kust pääseb otse avarale terassile. Teisel korrusel paiknevad trepihall ja kaks magamistuba.

Krundil paikneb ka mõnus väliköök, kuhu tubane olemine suveks kolida.

Huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee lehelt.

LOE LISAKS: