Meie meelest on mõistlik sisekujundaja appi kutsuda järgmistel puhkudel:

Sul on väike kodu, mille tahad maksimaalselt hästi tööle panna

Sellises olukorras on sisekujundaja VÕLUR! Ta oskab kasutada nippe, mille peale sa ei oskaks ka kõige fantastilisemas unenäos tulla. Väikese kodu n-ö suureks tegemine on igal juhul sisekujundaja teenusesse investeerimist väärt!

Su jõud ei käi suurest ruumist üle

See võib juhtuda näiteks siis, kui oled lasknud oma majja projekteerida hiigelsuure ruumi, mis täidab elutoa, söögitoa, köögi ja siis veel kaminasaali ülesandeid ka. Sisekujundajal on suurepärane ruumi- ja proportsioonitaju ning ta suudab suure ruumi (mille tsoonidega ei oska sina võib-olla midagi peale hakata), suurepäraselt tööle panna.

Sa tahad muutust, aga ei tea ise ka, mis see on

Me võime kihla vedada, et juba uksest sisse astudes näeb sisekujundaja ruumi üüratut kasutamata potentsiaali. Ta on kursis kõige viimaste trendidega ja oskab su koju juba päris väikeste nõksude abil muutust tuua.

Sa tahaksid koju mõne kindla ajastu stiili

Saatan on detailides, nagu öeldakse, ja sisekujundajad juba teavad, mis esemed, moed ja värvid iga ajastu juurde kuuluvad. Samuti on nad meistrid ajastute miksimises, nii et su sisekujundaja võib teha sulle nii vinge kodu, et ehk satud sellega isegi sisustusajakirja lehekülgedele.

Sul seisab ees kodu täielik renoveerimine

Renoveerimisprotsessi juurde on igati mõistlik sisekujundaja kaasata, sest ta oskab anda soovitusi, mille peale sa jällegi ise ei tuleks. Renoveerimine on hea võimalus mõni halvasti toimiv ruumiosa hästi tööle panna ja selles on sisekujundaja mihkel.

Sa tahad kodu kujundamisel raha kokku hoida

Sisekujundaja palkamine on üks neist asjadest, mis tundub raha kulutavat, aga tegelikult hoiab see hoopis raha kokku. Siia sobib näide kolm korda seina värvimisest, enne kui õige toon leitakse. Või absoluutselt vales mõõdus vaiba ostmine, mida sa ei raatsi õigel ajal poodi tagasi viia (sest see on ju nii ilus!) ja seetõttu oled sunnitud hiljem ikkagi uue ostma. Samuti teab sisekujundaja, kust saada häid diile, ja oskab soovitada sisustuselemente, mis on kvaliteetsed, aga mõistliku hinnaga. Ja üldsegi mitte vähe tähtis pole asjaolu, et professionaalne sisekujundus tõstab su kinnisvara hinda.

Sa tahad kodu sisustamisel aega kokku hoida

Nagu eespool ütlesime, teab sisekujundaja, kust ja mis hinnaga asju saab. Teiseks on tal selge ja konkreetne visioon sellest, mida tal üldse vaja läheb. Kui sul aega napib, pole mõtet seda mööda poode jooksmise peale raisata.