278 ruutmeetril paiknev maja on ehitatud kaheks korteriks, mis on mõlemad kujundatud skandinaavialikus ja trendikalt kaasaegses maalähedases stiilis sobitudes hästi just Pärnu aedlinlikusse miljöösse. Kui oled ammu mõelnud, et võiks kuskil ägedas majas elada ja selle kõrvalt turismiäriga tegeleda, siis see elamine annab selleks suurepärase võimaluse.

Majal on kaks korrust, kaks eraldi sissekäiku ning mõnus privaatne hoov, kus ilusaid suvepäevi nautida. Lõunapoolsele terrassile paistab päike terve päeva vältel ning kes rannast ei hooli, võib oma suve veeta ka vaikses koduaias lõõgastuses.

Mõlemad korterid paistavad silma avara planeeringu, kõrgete lagede ja kvaliteetsete viimistlusmaterjalide kasutuse poolest. Ruumi jagub rohkelt ning igal sammul kohtab ägedaid detaile ja sisustuslahendusi. Esimese korruse korteris on kaks magamistuba ja suur köök privaatse välihooviga.

Kui suurem osa elamisest on heledates ja helgetes toonides, siis kontrasti pakuvad siin-seal mõned sügavamad noodid.

Märkimist väärib ka trendikate mustas raamis klaasseintega dušinurk, mis sobitub hästi stiilsesse tumedasse vannituppa.

Päikseline korter teisel korrusel püüab samuti pilku oma põneva sisekujundusega, kus on oskuslikult ära kasutatud kõik katusealused nurgad. Mis puutub sisustusse, siis väga oskuslikult on kombineeritud eri ajastutest pärit mööblit ning heledaid ja tumedaid pindu.

Meie lemmiktoaks on oliivirohelistes toonides kardinate taha peidetud hubane magamistuba!

Vaata rohkem pilte klikkides galeriil:

Kuulutust näed Kinnisvara24.ee lehel.