1997. aastal rajama hakatud Veskimöldret peetakse Tallinnas üheks prestiižikamaks ja enim hinnatud elamupiirkonnas. Asukoht Nõmme ja Laagri aleviku piiril on linnaelule parajalt lähedal, aga samas ka piisavalt kaugel, et end linnakärast välja lülitada ning rahu ja vaikust nautida.

Eraldi mainimist väärib maja ümbritsev suur aed. Põhiosa kinnistust jääb maja taha, kus kõrghaljastus ja lõunasuund pakuvad looduskeskset, päikselist ja ka väga privaatset elukeskkonda. Maja tagant leiab suure terrassi ja basseini ning viimast on mugav tänu soojendusele ka jahedamate suveilmadega kasutada. Basseini puhastamise eest hoolitseb spetsiaalne robotsüsteem.

Sisekujunduses on kaasa rääkinud ka Eda-Ines ise ning head maitset ja oskuslikke valikuid kohtab igal sammul. Maja on hiljuti renoveeritud ning sisustuses on kasutatud neutraalseid toone ja väga kvaliteetseid viimistlusmaterjale. Elutoas näiteks katab põrandaid elegantne kalasabaparkett ning luksuslikku joont rõhutavad maast laeni hallid õhulised kardinad. Meeleolu loovad laheda disainiga valgustid ja kamin.

Teisel korrusel asuvad magamistoad (üks koos walk in garderoobiga) ja vannituba. Magamistoas jätkub sama käekiri, mis mujalgi elamises — pehmed ja naturaalsed toonid ning mugavad ja kaasaegsed lahendused.

Suur ja avar vannituba oma valgete seinte ja heledate põrandatega mõjub üdini põhjamaiselt ja skandinaavialikult. Kauni koduspaa üheks lahedamaks detailiks on astmelisse korpusesse ehitatud vann.

Vaata rohkem pilte Kinnisvara24.ee lehelt.