1. Moodne eramu Tammiste külas, 470 000 eurot

2015-2016 aastal valminud unikaalse projektiga üksikelamu arhitektuuribüroolt Korrus asub looduskaunis kohas Pärnu jõe ääres. Sisehoovist avaneb pääs otse Pärnu jõega ühendatud kanalisse, mida mööda võib paadiga sõita kas Jahtklubisse õhtusöögile või Pärnu lahele kalastama. Maja on neljatoaline ning lisaks magamistubadele-elutoale-köögile on elamises suur ja korralik saun ning garaaž. Maja juurde kuulub ka suur aed ja mõnus terrass. Huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee lehelt.

2. Hubane palkmaja Nurme külas, 200 000 eurot

Pärnu kesklinnast vaid 9 kilomeetri kaugusel asuvast Nurme külast leiab mõnusa ja maalähedase palkmaja, mille päikesepoolsetelt rõdult ja terrassilt avaneb imeline vaade Sauga jõele. Maja on ehitatud kalda reljeefi arvestades: põhja poolt on elamu 2-korruseline, jõe poolt 3-korruseline. Huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee lehelt.

3. Palksaunaga elumaja Ahja jõe kaldal, 96 000 eurot

Ahja jõe ürgoru maastikukaitsealal ootab omanikku pisike ja armas elumaja koos kõrvalhoonetega (palksaun ja puukuur). Hooned asuvad Ahja jõe kaldal maalilisel krundil kus on nii kõrghaljastus kui ka liivakivipaljandid. Elumaja (29.8m2) on ehitatud palgist ja kaetud voodrilauaga. Majas on eesruum, panipaik köök ja üks tuba. Saunas (36 m2) on kaminaga eesruum, pesuruum ja leiliruum. Pärast kuuma leili saab teha karastava supluse jões ning nautida olemist saunaesisel terrassil. Huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee lehelt.


4. Maja Pärnu jõe kaldal, 399 000 eurot

Selleks, et mõnel maalilisel kaldapealsel elada, ei pea üldsegi kolima maale. Pärnu südalinnast vaid kiviviske kaugusel asub üks moodne eramu, mis ei võlu ainuüksi asukohaga, vaid ka laheda sisustusega. Luksuslikus majas on viis tuba, lisaks bassein, saun, garaaž ning kinnine õueala. Huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee lehelt.

5. Arhailine rehetalu Laukna külas, 139 000 eurot

Viljapõldude ja metsade keskele rajatud ajalooline rehetalu piirneb ojaga, mis on kunagi rajatud paekivi pinnasesse. Esimesed tähised vundamendilt pärinevad aastast 1813, ehitisregistris on märgitud peahoone valmimisaastaks 1890. Mõned aastad tagasi läbis elumaja värskenduskuuri — hoonel on uued aknad, uued põrandad ja põrandasoojendus. Samuti on uued terrassid elumaja, aida ja sauna ees. Oja kõrval on tünnisaun ja saun ning vahepalaks saab värskenduseks ka ojasse sulpsata! Huvi korral vaata lähemalt Kinnisvara24.ee lehelt.